Danser med Drenge

Efter et forrygende 2017 med mange udsolgte koncerter fortsætter Danser med Drenge koncert-festen i 2018. Du kan opleve dem den 9. maj på Magasinet, hvor vi lover en festlig aften!

Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder Danser med Drenge for Danmarks bedste liveband. Det er der en grund til, og denne grund bliver åbenbar, når man oplever “Skrål … !”. Der er en sprudlende stemning ved koncerterne, som har karakter af syng-med fester, hvor publikum skråler højt med på de kendte hits – ikke mindst når de inviteres med på scenen for at agere publikumskor bag sangerinde Rie Rasmussen.

Med sangene fra det sidste album fra 2015, “Det handler om penge”, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store hit-katalog, som mange danskere efterhånden har lært at kende: “Hvor længe vil du ydmyge dig?” – “Er der nogen i himlen?” – “Aldrig undvære dig” – “Grib chancen” – “Rejs dig op & kom videre” – “Kære lillesøster” – “Læn dig tilbage” – “Kolde hjerter” – “Tag godt imod ham”. Alle de gamle hits er også på sætlisten i 2018, sammen med flere nye sange, bl.a. “Velkommen Prinsesse” og titelsangen fra det seneste album “Det handler om penge”, som fans’ene har godkendt.

“Det er ikke altid nemt at presse nye sange ind i sættet, fordi publikum er så glade for de kendte hits,” siger Rie Rasmussen. “Derfor er det ekstra skønt at opleve, når folk tager imod de nye sange, sådan som de gjorde sidste år,” siger hun og fortsætter: “Vi glæder os til at fyre både de gamle og de nye sange af igen i 2018.”

Rigtig go’ fornøjelse!

Udsolgt