Disney On Ice – Fortryllende Verdener

Tag med til en fantastisk verden af Disney-magi, levendegjort på isen! Luk op for non-stop sjov med fire af dine yndlings Disney-historier i Disney On Ice præsenterer Fortryllende Verdener i Forum i København den 14. og 15. februar 2018!

Bliv overrasket når Lynet McQueen, Bumle og besætningen på Disney© Pixars Biler udfører høj-hastighed stunts og løb over isen, som du aldrig har set før! Dyk ned i eventyret om Ariel og Den Lille Havfrues undersøiske kongerige.

Legetøjet er tilbage i byen! Oplev Buzz Lightyear, Woody, Jessie og Toy Story-banden, mens de forsøger at flygte fra de uregerlige unger i Sunnyside Dagplejen, i deres mest dristige eventyr nogensinde! Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du være med til at indtage den vinterlige verden i Arendal med søstrene Anna og Elsa, samt vennerne Olaf og Kristoff fra Disneys Frost, hvor de lærer betydningen af ægte kærlighed.

Fra hvinende hjul til blå bølger, iskolde magiske verdener til det uendelige og endnu længere – din families bedste Disney-øjeblikke kommer til live med Disney On Ice præsenterer Fortryllende Verdener.