Dodo & The Dodo’s

Gennem tre årtier har Dodo and the Dodos været leverandører af dansk kvalitetspop med charme, glimt i øjet og ry for at levere fremragende liveoptrædener. Lørdag den 10. marts 2018 kan du opleve ”Vågner i natten”, ”Sømand af verden”, ”Pigen med det røde hår” og alle de andre klassiske Dodo-hits – live på Kulturhus Svendborg.

BEMÆRK: Koncerten er aflyst – men du kan glæde dig til at opleve Dodo and the Dodo’s i Kulturhus Svendborg til næste år – læs mere her!

Dodo and the Dodos har leveret nogle af de mest eviggyldige popnumre i den danske sangskat, og bandet behøver blot at slå de første akkorder an, før publikum er helt med. Til marts lukker Dodo and the Dodos op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode tider, hvor der skal fejres 30 år med Dodo.

“Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv”, fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven med at formidle sangene og give publikum en fed musikalsk oplevelse – hver eneste gang, de går på scenen.

Dodo and the Dodos har i dag solgt omkring halvanden million eksemplarer af orkesterets i alt 6 studieplader, og når bandet går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for 30 år siden. Dodo Gad og Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen og Anders Valbro samt trommeslageren Lars Thorup.

Men deres historie går endnu længere tilbage. Faktisk har bandmedlemmerne gået i skole sammen og spillet sammen længe inden, de slog igennem, og det kan derfor være minder helt tilbage fra 8. klasse, der bliver talt om og grint af i tourbussen.

Vi garanterer at der også er lagt i ovnen til en fest af dimensioner, når Dodo and the Dodos indtager scenen på Kulturhus Svendborg den 10. marts. Alle hits’ne er naturligvis på sætlisten og bandet er i storform og klar til at gå hele vejen for at sikre en forrygende koncert.

Rigtig go’ fornøjelse!

 

Aflyst

Måske er du også interesseret i