Guns N’ Roses – Not In This Lifetime Tour

På listen over ikoniske rockbands er der ikke mange, der overstråler Guns N’ Roses. Der bliver utvivlsomt rift om billetterne, når legenderne onsdag 6. juni 2018 kommer tilbage til Danmark og spiller på Dyrskuepladsen i Odense.

Det sker som en del af deres succesfulde ”Not In This Lifetime Tour”, hvor der netop er blevet tilføjet yderligere 18 shows på europæisk jord – blandt andet et i Odense, som bliver den største enkeltstående koncert på Fyn nogensinde.

Den første del af Guns N’ Roses’ europæiske ”Not In This Lifetime Tour” solgte flere end en million billetter, og blev årets mest succesfulde turné, så det er en koncert i absolut verdensklasse, der venter i Odense den 6. juni.

Los Angeles-bandet Guns N ‘Roses blev dannet i 1985, og to år senere udkom deres hovedværk, ”Appetite for Destruction”, der med mere end 30 millioner solgte eksemplarer er et af musikhistoriens mest solgte albums. Af de originale medlemmer er Axl Rose (vokal), Slash (guitar) og Duff McKagan (bas) med på Dyrskuepladsen, hvor Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (guitar), Frank Ferrer (trommer), og Melissa Reese (keyborard) gør dem følge.

Publikum kan glæde sig til et brag af en rockkoncert med Axl Rose og Slash i spidsen for rockklassikere som ”Welcome to the Jungle”, ”Sweet Child o’ Mine” og ”Paradise City”. Og vurderet ud fra deres show i Parken i sommer, så er det rocklegender i absolut topform, der går på scenen på Dyrskuepladsen næste sommer.

SUPPORT til koncerten leveres af Manic Street Preachers (UK) og Greta Van Fleet (US).