Hjalmer

HJALMER PÅ LANDSDÆKKENDE FORÅRSTURNÉ

Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Den unge fynbo Hjalmer, er sådan en slags.

Som et lyn fra en klar himmel, bragede den unge sanger døren ind med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, og kort tid efter var han bekræftet til at spille på både Spot Festival og Smukfest. Senere samme år udkom Hjalmer med debut EP’en “Skabt Til At Være Ung” efterfulgt af en landsdækkende tourné. I foråret 2019 gentager Hjalmer successen, og drager ud på en omfattende Danmarksturne, hvor han besøger 11 danske byer på tværs af landet.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Med Hjalmers egne ord, er musikken: Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken.

Måske er du også interesseret i