SEBASTIAN BAND

For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig, for at drage på Danmarksturne – og den 25. november er det den store sal i ODEON, der lægger brædder til legenden og hans fantastiske musikalske univers.

 

Det har været et kæmpe ønske for både spillesteder og publikum igen at kunne opleve denne side af Sebastian og nu bliver det endelig muligt.

 

Sebastian har gennem hele karrieren været kendt for at arbejde med landets skarpeste musikere – og hans livebands gennem årene har alle været

sublime og altid i stand til at finde nye vinkler på de mange fantastiske sange.

 

Sådan bliver det også denne gang, hvor det håndplukkede hold bl.a. tæller gamle samarbejdspartnere som bassisten Michael Friis og guitaristen Nils Henriksen.

 

Omdrejningspunktet for koncerten til efteråret efteråret bliver højdepunkter fra Sebastians enorme sangkatalog – suppleret med nye sange fra 2017-albummet ”Sange til drømmescenariet”. Sebastians længe ventede studiealbum, der ved udgivelsen gik direkte ind som nummer 1, på listen over de mest solgte i Danmark.

 

Der er med andre ord lagt i ovnen til en helt igennem magisk aften med Sebastian, når ODEON slår dørene op den 25. november – og vi ønsker dig rigtig go’ fornøjelse!