The Bootleg Beatles

Direkte til Danmark fra de helt store scener i London, Liverpool, Manchester og resten af England. The Bootleg Beatles er verdens suverænt bedste Beatles-band, der som ingen andre kan få John, George, Paul og Ringo til at leve på scenen. Oplev sensationen i ODEON den 20. januar 2018.

Når de store britiske aviser bruger ord som ”Perfection”, ”Glorious” og ”Terrific” og ruller karakterskalaen helt ud – så ved du, at du har noget helt speciel i vente.

The Bootleg Beatles *ER* noget helt specielt.

Gruppen kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os. Kort sagt; tættere på den ægte vare kommer du aldrig igen.

“Get Back”, “Penny Lane”, “All You Need Is Love”, ”Yellow Submarine”, “When I’m Sixty-four”, “Strawberry Fields Forever”, “Hey Jude” og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard.

Medbring godt humør – og du vil få en uforglemmelig aften. Eller som det hedder på Sgt. Pepper: ”A splendid time is guaranteed for all”.

Vi glæder os til den 20. januar 2018 i den smukke sal i ODEON – og ønsker rigtig, rigtig go fornøjelse med THE BOOTLEG BEATLES.

Måske er du også interesseret i