You’ve Got A Friend – The Music of James Taylor and Carole King

Fra skaberne af det gigantiske West End-hitshow ‘The Simon & Garfunkel Story’ kommer nu endnu en imponerende koncertoplevelse. ’You’ve Got a Friend’ fejrer to af de dygtigste sangskrivere i historien: James Taylor og Carole King – oplev alle deres største hits den 16. februar 2018 i ODEON.

’You’ve Got a Friend’ er en ægte rørende og nostalgisk koncertoplevelse med hele den musikalske arv fra Carole King og James Taylor.

Publikum over hele verden har rost Kirstis enestående sangstemme og evner på et flygel – det samme gælder Jonathans vokal og fløjlsbløde guitar, og begge kunstnere bliver ofte sammenlignet med netop Carole King og James Taylor, og med samme kemi på scenen.

I februar 2018 kan du således glæde dig til en perlerække af King og Taylors største hits, fra “How Sweet It Is”, “Carolina in My Mind,” og “I Feel the Earth Move,” til You Make Me Feel (Like A Natural Woman)” og – selvfølgelig – “You’ve Got a Friend”.

Det bliver en musikalsk rejse med nogle af de største sange nogensinde, fremført gåsehuds-fremkaldende tæt på de oprindelige versioner, i fantastiske omgivelser i det helt nye koncerthus midt i Odense.

Måske er du også interesseret i