Alex Vargas

Da Alex Vargas i marts 2017 udsendte debutalbummet ”Cohere” havde han allerede været P3’s uundgåelige med ”Higher love” og ”Shackled up” og vundet prisen som årets danske solist ved Danish Music Awards 2016.

Nu byder vi med stor glæde atter den dansk-uruguayanske sanger og sangskriver velkommen, når han den 6. december gæster ODEON med sit dragende, tryllebindende og nyskabende talent.

Alex Vargas har været et spirende frø i den danske muld, siden vi hørte ham første gang. Den unge sanger bevæger sig nemlig i et lydunivers, der er støbt sammen af tung elektrosoul, dyb seriøsitet og ikke mindst en vokal spændvidde, der strækker sig fra de helt store dybder, til en falset med samme skrøbelighed som porcelæn.

Derfor har Vargas også har formået, på kun to år, at gå fra og spille udsolgte koncerter på små Københavnske spillesteder, til at fylde både Royal Arena og skovbunden på Smukfest med 20.000 festivalgængere.

Alex Vargas slog for alvor igennem i 2017 og der ikke længere nogen tvivl om, at han med sin karismatiske udstråling, drengede glimt i øjet og ikke mindst sin tryllebindende stemme er kommet for at blive! Du kan med andre ord glæde dig til en aften med hans himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul, på den fantastiske scene i ODEON.

 

Support: Nicklas Sahl

Den 6. april 2018 udsendte Nicklas Sahl debutsinglen “HERO”, og siden da er det kun gået én vej for det unge stjerneskud. Singlen strøg direkte ind som #1 på Spotify’s viral chart, blev udvalgt som P3s Uundgåelige, og inden der var gået en uge, havde Alex Vargas inviteret Nicklas med som special guest på hans udsolgte Danmarkstourné til efteråret. Kort efter annoncerede Nicklas Sahl sine første koncerter i København og Aarhus, som begge hurtigt gik udsolgt på få måneder.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

Rigtig go’ fornøjelse!