Almost AC/DC + Bryan Adams Tribute + Dressed For Roxette

ALMOST AC/DC

Rocken ruller i den Fynske Landsby, når Almost AC/DC rammer scenen under bøgetræerne!

Hvis der er noget, AC/DC er kendt for, så er det legendariske guitarriffs i verdensklasse… Hvis der er noget, som Almost AC/DC er kendt for, så er det at lyde, ligne og agere præcis som den ægte vare!

Glæd dig til at opleve Thunderstruck, Hells Bells, Back in Black, Highway to Hell og mange, mange flere gigantiske hits.

Kanonerne er ladt, kirkeklokkerne hængt op – Almost AC/DC leverer et stort og imponerede show med en lyd, der er så tæt på legenderne, som man kan komme.

 

BRYAN ADAMS TRIBUTE

Har du lyst til at opleve et af de mest autentiske tribute shows, der findes? Så skal du se Bryan Adams Tribute, når de indtager den idylliske scene i Den Fynske Landsby.

Du kan roligt skrue forventningerne op – du får med garanti et passioneret band, der med sikker hånd gengiver Adams-klassikere som Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You og Everything I Do.

Tribute bandet har haft stor succes herhjemme, men udlandet har også kastet sin kærlighed på de fem nordjyske musikere. Den danske Bryan – alias Claus Hassing – fuldender billedet af, at du lytter til originalen. Og de, der har hørt bandet før, ved, at Bryan Adams Tribute er et show af allerhøjeste klasse.

 

DRESSED FOR ROXETTE

Europas absolut bedste Roxette tribute band tager dig med på en nostalgisk rejse, hvor du kan lade dig rive med af kæmpe hits som Sleeping in My Car, Joyride, The Look og Must Have Been Love.

Dansegulvet kommer til at koge, når Dressed for Roxette tager dig med tilbage til de legendariske 90’ere. Det var tiden, hvor din walkman var GUD, Beverly Hills dikterede din tøjstil og Pretty Woman lå øverst i den VHS-samling.

Få en fantastisk oplevelse når syv topprofessionelle musikere leverer et energisk show og en musikalsk oplevelse af de helt store.

 

Denne koncert er en del af ”Landsbyen” – en række koncerter med danske darlings i sommeren 2020, som du kan opleve til en helt særlig pris!

Live Culture tilbyder koncertpakker, hvor du får mere musik for pengene! Vælg dine favoritter og få rabat!

Pris per billet: 350 kr.

Pakkerne indeholder:
Sølv-pakken: 3 koncerter / 850 kr.
Guld-pakken: 5 koncerter / 1.200 kr.
Platin-pakken: Hele sæsonen / 1.800 kr.
Alle priser er inkl. gebyr.
Obs: Begrænset antal pakker.

Bemærk: Du sammensætter din pakke på www.ticketmaster.dk.

Læs mere her!

AFLYST

Måske er du også interesseret i