Alphabeat + Hugo Helmig

ALPHABEAT

Hvad er en sommer uden en live-fest med den danske hitmaskine Alphabeat? Der er garanti for, at solen kommer til at skinne ekstra meget, når de danske darlings går på scenen i Den Fynske Landsby.

Alphabeat står skarpere end nogensinde før! Med deres vilde comeback har de for alvor cementeret bandet som et af de største popnavne på den danske livescene.

Bandets seneste album Don’t Know What’s Cool Anymore indeholder blandt andet hitsingler som Shadows og I Don’t Know What’s Cool Anymore  – og med deres episke bagkatalog fyldt med hits som Fascination, The Spell, 10.000 Nights og Boyfriend er der dømt fest i Landsbyen.

 

Hugo Helmig

Igennem de seneste par år har Hugo Helmig slået igennem i både Danmark og Tyskland med singlerne Please Don’t Lie, Wild og Young Like This.

Nu har Hugo Helmig åbnet et nyt kapitel til en mere ærlig, mørk og skrøbelig sangskrivning. Siden har han hittet med singlerne Sooner Or Later, Champagne Problems og Wake Up, hvor han for alvor har bevist, at han er tilbage – bedre end nogensinde før.

Efter samarbejdet med henholdsvis Lukas Graham på Sooner Or Later og Lord Siva på Champagne Problems er Hugo vendt tilbage i studiet med Emil Falk. Det er blevet til singlerne Wake Up og senest I Don’t Belong, som understreger, at Hugo Helmig stadig er en inkarneret popartist, men nu med et mere selvstændigt musikalsk udtryk – og nogle af de bedste tekster i dansk popmusik lige nu.

 

HUSK: Du har altid RETURGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

NYHED

Måske er du også interesseret i