fbpx

The original Amy Winehouse Band

The Amy Winehouse Band – Live in Concert i Odense

A CELEBRATION OF HER MUSIC LIFE AND LEGACY PERFORMED by AMY’S ORIGINAL BAND

Denne unikke og nostalgiske koncert fejrer Amys æra og musik.

Musikerne er Amys originale bandmedlemmer, og frontfiguren er den unge og skønne vokalist Bronte Shand. Koncerten er den eneste, der helt autentisk genskaber Amy Winehouses lyd, musik og liveoptræden. Musikken er instrueret af Dale Davis, som både var Amy’s kapelmester, bassist i bandet og nære ven. En storskærm med billeder bidrager til at gøre denne koncert uforglemmelig – du kommer ikke tættere på den originale Amy Winehouse lyd.

Amy Winehouse var for så mange den absolut største kunstner i sin generation. Hun er savnet af alle, der elskede hende og hendes musik.

Tag med på en glædelig og følelsesladet rejse for at fejre Amys utrolige sangkatalog med de musikere, der kendte hende bedst og hjalp med at skabe hendes tidløs lyd, både på scenen og i studiet.

 

LØRDAGSFEST

Koncert afholdes i Danmarkssalen på Odense Congress Center. Der findes to billetkategorier.

Alm. siddeplads til 395 kr. + gebyr eller siddeplads ved bord til 425 kr. + gebyr.

 

skru op for lyden og nyd musikken

I får fornøjelsen af alle Amys største hits såsom ‘Rehab’, ‘Back To Black’, ‘Valerie’, ‘Love Is A losing Game’, ‘Tears Dry On Their Own’, ‘I’m No Good’ og mange flere. Vi præsenterer Amy Winehouse Band i Danmarkssalen på Odense Congress Center. Du kan vælge mellem danse/ståpladser, siddepladser eller siddeplads ved bord sammen med dit selskab.

Amy var fantastisk. Hun havde så stort et hjerte og gav alt til sin musik og de mennesker, hun elskede. Hendes musik er så vigtig en musikalsk arv, og med Forever Amy sigter vi efter at holde den i live i hele verden”. Dale Davis – Amys kapelmester, bassist og nære ven.

 

Open in Spotify


🛏️ Er du på udkig efter overnatning, kan vi varmt anbefale Hotel Odense. Hotellet finder du i samme bygning som koncerten afholdes. Gratis parkering, tæt på motorvej, Odense by og grønne områder. Læs mere.

🍽️ Vi anbefaler at spise middag på Restaurant Fionie inden koncerten. Restauranten er lige rundt om hjørnet fra koncertsalen (samme bygning). Læs mere om restauranten og bordbooking. Læs mere.

🍹 Kælderbaren på Hotel Odense er åben før- og efter koncerten. Det er en virkelig hyggelig bar med et stort udvalg og dygtige bartendere.


Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.

NYHED

Nyd en dejlig middag på Restaurant Fionie

Velkommen til Fionie
– Fyn på fransk

Velkommen til Fionie – Fyn på fransk. Hos os får du det traditionelle franske køkken tilsat de bedste fynske råvarer, kreativitet og kærlighed til maden.

På Fionie får du mad med omtanke. Det betyder, at dyrevelfærd, tanke på miljøet og brugen af lokale råvarer er en hjørnesten for os.

Restauranten står på gammel æbleplantage-jord, og derfor er det naturligt for os at sætte særlig fokus på de fremragende fynske grøntsager, og lade kødet stå lidt i baggrunden.

Derfor kan vi tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris – og når der er kød på tallerkenen, er det naturligvis fra nogle af de bedste producenter på vores grønne ø.

Menuen på Fionie skifter hver måned. Sammen med lokale landmænd og leverandører udvælger vi de råvarer, der er allermest fyldt med smag lige nu – så du altid får en smagsoplevelse, der bringer dig direkte til Frankrig – på fynsk.