fbpx

Anne Dorte & Maria – OG ALLE DERES STØRSTE HITS

Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen kommer til Odense torsdag den 10. marts m. hitsene fra Ray Dee Ohh & Tøsedrengene. ALLE DE STØRSTE HITS!

Koncerten bliver den perfekte start på weekenden!

 

Maria Bramsen er top aktuel i “Toppen af Poppen” på TV2.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet, Anne Dorte & Maria, igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks.
De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde.

Med sig har de en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits; Sig ’Indianer’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Jeg har lagt mine våben’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’; Ja, ’Sig – du ka’ li’ mig’ – og du er på sporet af et sangkatalog af de sjældne, der desuden fra 2019 vil blive suppleret med sange fra et nyindspillet album i eget navn.

 

Publikum i alle aldre kender og kan synge med på deres sange. De mange, store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af artisterne selv, og af et band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv, under ledelse af tidligere Gnags-trommeslager: Mads Michelsen.

 

Skru op for lyden, læn dig tilbage og nyd Anne Dorte og Maria Bramsen

“Nyd et udpluk fra deres imponerende samling”

“Det lykkeligste land”

 “Umuligt for mig”

 

NYHED

Nyd en lækker middag inden koncerten

Restaurant H.C. Meyers ved Hotel Odeon serverer sæsonens 4 retters menu.

Den skifter hver måned, således at de følger årstiderne og kan plukke de bedste råvarer fra sæsonen.

Restauranten serverer ligeledes der velsmagende signaturretter.

Bordbooking og afregning sker direkte hos restauranten.

 

Bemærk: Er du medlem af Club Live Culture ydes 10% i rabat ved fremvisning af gyldigt medlemskort. Læs mere om medlemsskabet af Club Live Culture