fbpx

AFLYST! Anne Dorte & Maria

Kære alle, Vi er meget kede af komme med denne meddelelse. Desværre er der opstået akut sygdom i Anne Dorte & Marias band, hvorfor koncerten I AFTEN med Anne Dorte & Maria på Magasinet er aflyst. Vi beklager meget ulejligheden. Yderligere information følger hurtigst muligt.

Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen kommer til Odense torsdag den 10. marts m. hitsene fra Ray Dee Ohh & Tøsedrengene. ALLE DE STØRSTE HITS!

Koncerten bliver den perfekte start på weekenden!

 

Maria Bramsen er top aktuel i “Toppen af Poppen” på TV2.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet, Anne Dorte & Maria, igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks.
De to sangeres stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde.

Med sig har de en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits; Sig ’Indianer’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Jeg har lagt mine våben’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’; Ja, ’Sig – du ka’ li’ mig’ – og du er på sporet af et sangkatalog af de sjældne, der desuden fra 2019 vil blive suppleret med sange fra et nyindspillet album i eget navn.

 

Publikum i alle aldre kender og kan synge med på deres sange. De mange, store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af artisterne selv, og af et band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv, under ledelse af tidligere Gnags-trommeslager: Mads Michelsen.

 

Skru op for lyden, læn dig tilbage og nyd Anne Dorte og Maria Bramsen

“Nyd et udpluk fra deres imponerende samling”

 

“Det lykkeligste land”

 “Umuligt for mig”

 

AFLYST

Nyd en lækker middag inden koncerten

Forkæl dig selv med en skøn smagsoplevelse på restaurant H.C. by Meyers. Nyd middagen i de smukkeste omgivelser på Hotel Odeon, midt i det hyggelige H.C. Andersens Kvarter.

Når aftenen begynder på H.C., får du den perfekte start på din kulturoplevelse i Odense. Menuerne følger årstiderne, så din tallerken vil altid være prydet med sæsonens bedste fynske råvarer.

Vælg mellem vores 4-retters menu inkl. vine eller vores særlige 3-retters Kulturmenu. Uanset, får du en spiseoplevelse med økologi, omtanke, bæredygtighed og smag i fokus.

Vi glæder os til at se dig.

Bemærk: Er du medlem af Club Live Culture? Få 10 % i rabat ved fremvisning af gyldigt medlemskort på H.C by Meyers. Læs mere om medlemsskabet af Club Live Culture.

Bordbooking og afregning sker direkte hos restauranten.

Måske er du også interesseret i