Anne, Sanne & Lis + Queen Machine + Mads Langer + Dire Straits Tribute

På Tåsinge ligger et af de smukkeste slotte på Fyn – Valdemars Slot er ikonisk med sin røde hovedbygning, de lange stald-længer og ikke mindst sin fine, lille te-pavillon. Den 24. august 2019 kan du se frem til en unik dag i solen ved søen sammen med fire store bands.

Slottet er ikke mindst tiltrækkende på grund af sin beliggenhed: Tæt på det blå hav, den grønne bøgeskov og de brune marker og med en stor sø bag slottet.

Mellem slottet og søen ligger der en fin plads, hvor Live Culture og GOG i samarbejde tidligere har arrangeret en række koncerter.

Det gør vi også i 2019!

Det nye er, at én af disse koncerter for første gang bliver en heldagskoncert, hvor publikum får mulighed for at nyde de udsøgte omgivelser og et udbud af fine musik-tilbud fra tidlig eftermiddag til midnat, hvor vi afslutter denne dags oplevelser med et musikalsk brag!

Vi præsenterer hen over en eftermiddag og en lang aften et enkelt udenlandsk navn og ellers en lille håndfuld af de fineste danske navne

Det udenlandske navn er fra Sverige, nemlig Dire Straits Tribute, der serverer et flot show med masser af gode numre fra det engelske ikoniske band Dire Straits.

Og så er vi i øvrigt stolte af at kunne præsentere en perlerække af danske top-navne:

Mads Langer
Et etableret men stadig ungt og energisk navn med masser af hits bag sig – og foran sig: Flawless – Elephant – Heartquake – You´re Not Alone og mange, mange flere.

Anne, Sanne & Lis
Tre navne, der hver for sig og tilsammen har betydet enormt meget for dansk musik. De tre stjerner slog sig sammen igen efter mange år i 2018, og den hast, hvormed billetterne blev solgt på deres turné viste hvor meget de har været savnet. Nu kommer de til Sydfyn, til Valdemars Slot, og synger de mange sange vi kender dem for.

Queen Machine
Vores eget danske hyldest-orkester, der har udviklet et Queen-show til fuldstændig perfektion. Britiske Queen er aldrig helt forsvundet, selv om Freddie Mercury desværre døde i 1991, og er mere nærværende end de har været i mange år. Queen Machine er med til at holde Queen-fanen højt med deres strålende udgaver af de bedste Queen-numre, Bjarke Baisner som velsyngende og høj-energisk centrum og et helt overdådigt sceneshow.

Rækkefølgen på dagens koncerter er:

Dire Straits Tribute

Mads Langer

Anne Sanne Lis

Queen Machine

Rigtig go’ fornøjelse!

Heldagskoncert