Birthe Kjær & Humørekspressen

 

Birthe Kjær turnerer også i 2019 med sit store, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Den 21. juni kommer showet til Danmarks smukkeste scene i Den Fynske Landsby, hvor du også kan glæde dig til en forrygende aften med Humørekspressen.

Birthe Kjær & Feel Good Band´s show har stor succes på sommerens mange festivaler, og er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de også Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley’er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night”, ”For once in my life” “Slow boat to China”.

Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere.

Humørekspressen

Samme aften som Birthe Kjær serverer klassikere fra øverste hylde kan du glæde dig til at opleve lyden af jukeboks, brun bodega, skummende øl, livets glæder og sorger, fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere.

Med andre ord: Velkommen til Humørekspressen!

Bandet består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah) der er dedikeret til humørmusik, inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansktoppen fra 70’erne.

Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt. De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits , prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Du kan opleve det hele – og meget, meget mere – blandt bøgetræerne ved landets smukkeste scene i idylliske Den Fynske Landsby.

Rigtig go’ fornøjelse!