Burhan G, Noah, Pernille Rosendahl & Dorte Gerlach med Danmarks Underholdnings-orkester

Oplev fire af landets mest populære artister under åben himmel og i naturskønne omgivelser!

Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og Dorte Gerlach præsenterer sammen med Danmarks Underholdningsorkester Sound of Symphony – et unikt koncertformat, der forener rytmisk musik med symfonisk lyd.

Sound of Symphony er et nyt koncertformat, der samler og genfortolker en række af tidens store hits. Du oplever både melankolske og poetiske øjeblikke – og total popforløsning, når de fire artister én efter én fortolker egne musikhits og synger med på hinandens numre i forening med Danmarks mest anerkendte symfoniske orkester.

Om Burhan G: Den danske pop- og RnB-stjerne er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan G er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det.

Om NOAH: Troels Gustavsen, stemmen bag NOAH, er garant for dansksproget pop fra aller øverste hylde. Med sin velkendte, nordiske tone af melankoli dominerer sangerens singler de danske radiostationer og streamingtjenester.

Om Pernille Rosendahl: Som en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere har Pernille Rosendahl sat sig solidt på popmusikken herhjemme lige siden tiden i Swan Lee. Med et unikt nærvær tager sangerinden publikum med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers.

Om Dorte Gerlach: Duoen HUSH, bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, har skabt deres helt eget ståsted på den danske musikscene med genren folk/countrypop/americana. Live leverer HUSH en helt særlig oplevelse med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

Om Danmarks Underholdningsorkester: Orkesteret ønsker at bringe den symfoniske musik ind i fremtiden ved at skabe nye formater, der søger de store oplevelser med orkestermusik inden for både den rytmiske og den klassiske genre.

Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musikerejede orkester og har eksisteret siden januar 2015 – dog med rødder, der strækker sig 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939.

 

 

Denne koncert er en del af ”Landsbyen” – en række koncerter med danske darlings i sommeren 2020, som du kan opleve til en helt særlig pris!

Live Culture tilbyder koncertpakker, hvor du får mere musik for pengene! Vælg dine favoritter og få rabat!

Pris per billet: 350 kr.

Pakkerne indeholder:
Sølv-pakken: 3 koncerter / 850 kr.
Guld-pakken: 5 koncerter / 1.200 kr.
Platin-pakken: Hele sæsonen / 1.800 kr.
Alle priser er inkl. gebyr.
Obs: Begrænset antal pakker.

Bemærk: Du sammensætter din pakke på www.ticketmaster.dk.

Læs mere her!

Måske er du også interesseret i