Burhan G, Noah, Pernille Rosendahl & Dorte Gerlach med Danmarks Underholdnings-orkester

Vi ses i sommeren 2021! Denne koncert er flyttet fra den 29. august 2020 til den 28. august 2021. Det sker på baggrund af forsamlingsforbuddet i forbindelse med covid-19.

Oplev fire af landets mest populære artister under åben himmel og i naturskønne omgivelser!

Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og Dorte Gerlach præsenterer sammen med Danmarks Underholdningsorkester Sound of Symphony – et unikt koncertformat, der forener rytmisk musik med symfonisk lyd.

Sound of Symphony er et nyt koncertformat, der samler og genfortolker en række af tidens store hits. Du oplever både melankolske og poetiske øjeblikke – og total popforløsning, når de fire artister én efter én fortolker egne musikhits og synger med på hinandens numre i forening med Danmarks mest anerkendte symfoniske orkester.

Om Burhan G: Den danske pop- og RnB-stjerne er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan G er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det.

Om NOAH: Troels Gustavsen, stemmen bag NOAH, er garant for dansksproget pop fra aller øverste hylde. Med sin velkendte, nordiske tone af melankoli dominerer sangerens singler de danske radiostationer og streamingtjenester.

Om Pernille Rosendahl: Som en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere har Pernille Rosendahl sat sig solidt på popmusikken herhjemme lige siden tiden i Swan Lee. Med et unikt nærvær tager sangerinden publikum med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers.

Om Dorte Gerlach: Duoen HUSH, bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, har skabt deres helt eget ståsted på den danske musikscene med genren folk/countrypop/americana. Live leverer HUSH en helt særlig oplevelse med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

Om Danmarks Underholdningsorkester: Orkesteret ønsker at bringe den symfoniske musik ind i fremtiden ved at skabe nye formater, der søger de store oplevelser med orkestermusik inden for både den rytmiske og den klassiske genre.

Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musikerejede orkester og har eksisteret siden januar 2015 – dog med rødder, der strækker sig 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

Måske er du også interesseret i