Caroline Henderson

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie, med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hun er intet mindre end Danmarks jazzdiva, og den 15. marts 2018 gæster hun ODEON i Odense.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til foråret, hvor Caroline Henderson, sammen med et helt særligt hold musikere, bestående af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter, står i spidsen for en forrygende aften i ODEONs Store Sal.

På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess, Daniel Franck, som er en af Danmarks dygtigst jazzbasister, den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren, trommeslageren Jakob Høyer, som har spillet alt fra jazz til progressiv rock og pop med blandt andre The Raveonettes og Trentemøller, og slutteligt tilfører Turboweekend-pianisten Anders Stig Møller keyboard til Danmarks ypperste jazzstemme. Henderson har samlet cremen af danske musikere og komponister, som ser frem til spille sammen i konstellationen særligt udvalg til lejligheden.

Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et enestående spændende program, er der lagt op til en aften i ODEON du ikke må gå glip af.

Vi glæder os til at se dig – og rigtig god fornøjelse!

Måske er du også interesseret i