CHRISTOPHER

Fans i krise: Christopher forsvundet. Sådan lød overskrifterne fra flere danske medier tidligere på året. Og med fuldstændig radiotavshed på alle hans sociale kanaler i de seneste seks måneder, kunne det måske også virker sådan.

Men det var heldigvis ikke tilfældet. Efter et års pause var hitmageren pludselig tilbage med singlen ”Bad”, som gik direkte i top 20 på Spotify, hvor den blev liggende de næste mange uger. Kort efter fulgte up-tempo singlen ”Monogamy”, som strøg direkte til tops den kinesiske musiktjeneste QC Music. I fredags fulgte så den længe ventede tredjesingle ”Irony”, som mange af Christophers fans allerede kender indgående, efter den blev introduceret til Christophers sommerkoncerter.

+750 millioner streams worldwide

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af landets største popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Udover de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på de skrå brædder i både ind- og udland, og til efteråret drager Christopher endnu engang ud på de danske landeveje, hvor han besøger 10 byer på tværs af landet.

 

Ungt stjerneskud varmer op for ChristoPHer

Danmarks kommende teenagetalent besøger Magasinet sammen med Christopher i april.

“Hey Chris, jeg har set dine videoer på Instagram – du er super sej! (…) Er musikken noget du går og drømmer om?”.

Chris Burton troede ikke sine egne øjne, da der for snart to år siden tikkede en besked ind på telefonen fra Ankerstjerne. Han havde set Chris’ videoer på Instagram, og så et helt særligt potentiale, som han ville være med til at udvikle.

Lige siden har der været vendt op og ned på Chris’ tilværelse. Ankerstjerne og hans hold tog Chris under vingerne, og sammen har de fundet det udtryk, den unge Chris brænder for. Han synger, skriver og producerer selv sin musik, og i februar landede debutsinglen ”Love Letter”, der strøg direkte ind på den amerikanske Spotify-liste ”New Music Friday” – en liste, hvor Spotify håndplukker de nyeste hits.

”Chris er den ægte vare. Han har et kæmpe potentiale, og det har været vildt og inspirerende at arbejde med ham. Jeg troede faktisk, at jeg skulle skrive og producere alt for ham, men det har vist sig, at han har rigtig meget at byde på selv. Jeg er så sindssygt stolt af ham, og glæder mig til at følge med i hans rejse,” fortæller Ankerstjerne.

Singlen ”Love Letters” er den første smagsprøve på de toner, vi kommer til at høre fra Chris. Der er ingen tvivl om, at Chris Burton meget snart er navnet på alles læber.

Lyt til “Love Letters” her: open.spotify.com/album/2jp1BNZSjdv5ckBVNIVhyh 

 

 

 

 

Få billetter