Christopher

Annonceringen af Danmarksturnéen 2020 kommer i kølvandet af Christophers nye single ’Ghost’, som udkom i januar. Allerede da han slog de første spæde toner til singlen an, vidste han, at han havde fat i noget helt essentielt. ’Ghost’ markerer ikke blot, at popstjernen lægger i kakkelovnen til flere fremtidige udgivelser, men markerer også, at Christopher arbejder videre med det eftertænksomme udtryk, som han fremlagde på ’Under the Suface’. Samtidig eksperimenterer han med et mere organisk lydbillede, som er frembragt med håndspillede instrumenter og fyldige kompositioner.

På efterårets turné kan du se frem til et eksklusivt møde med en stjerne i topform. Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Gaffa har tidligere beskrevet ham som ’en fuldblodsentertainer’, mens BT anerkendte Christophers koncert på Smukfest 2018 med ordene ’en overlegen popprins’. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når Christopher til efteråret lægger landet ned.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

Måske er du også interesseret i