fbpx

Comedy Night – 6 komikere i 3 timer

COMEDY UNDER ÅBEN HIMMEL I LANDSBYEN ODENSE ’23

6 komiker, 3 timer – vaskeægte comedy-paradis under åben himmel

 

  • Linda P.
  • Christian Fuhlendorff
  • Thomas Warberg
  • Jakob Thrane
  • Simon Tang
  • André Jakobsen

Linda P.

Danmarks største kvindelige stand-up komiker? Navnet er selvfølgelig Linda P. Med sin uforlignelige sydhavnscharme har Linda igennem flere år budt danskerne på storslået underholdning, hvad end det har været på skærmen i programmerne ”Det alt for store Linda P. Show” og ”Piger på prøveløsladelse” eller sine anmelderroste One-man shows, der har solgt billetter i tusindvis.

I 2021 var Linda P. aktuel showet ‘Sabotagehunger’, der spillede for udsolgt sale i hele landet. Samme år blev Linda P. også nomineret som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla for ‘Sabotagehunger’. Senest har du kunne opleve Linda P fra en helt ny side i TV-succesen ‘Linda P og Stjerneskuddene’. Til sommer spiller Linda P. med i Cirkusrevyen og ganske få dage efter sidste spilledag, kan du opleve Danmarks dygtigste kvindelige komiker på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.


Simon Tang

Trods sin unge alder har Simon Tang allerede optrådt til massevis af arrangementer! Simon kan blandt andet prale af en nominering til Årets Talent ved ZULU Comedy Galla i 2020 og en 3. plads ved DM i Stand-up i 2018. Udover det har han gjort sig bemærket på flere af de store scener rundt i landet eksempelvis i forbindelse med Comedy Ballroom, Smukfest og senest til ‘En stor aften’ på Folketeatret i august 2022.

Simon Tang Comedy Night - under åben himmel '23


André Jakobsen

André Jakobsen debuterede som stand-up komiker i 2016 og har siden hen gjort sig bemærket på flere af landets store scener. Han var en del af “de nye håb” ved Zulu Comedy Festival i 2016 samme år som han debuterede, og efterfølgende på Skanderborg Festival 2018 og finalist ved DM i stand-up 2019.

Derudover utallige shows på Comedy Zoo som vært eller rundt omkring i landet som opvarmer for andre store navne, som eks. Linda P.

André Jakobsen Comedy Night - under åben himmel '23

 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.