fbpx

Danser med Drenge

Efter et forrygende 25-års jubilæum med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncert-festen i 2022.

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands.

De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. Danser med Drenge har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

 

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks.:

Hvorlænge vil du ydmyge dig?

Aldrig undvære dig

Er der nogen i himlen?

En dejlig morgen

Tag godt imod ham’

Grib chancen

Kære Lillesøster‘ og ‘Griber du mig når jeg falder?

 

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup’s tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder – den bedste, mener mange. De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K’s barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik “Onkel” Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og sit underholdende “onkel-show”. Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

 

Læn dig tilbage, skru op for lyden og syng med til alle de skønne klassikere …

“Hvorlænge vil du ydmyge dig?‘”

 

“Aldrig undvære dig”

Få billetter

Nyd en lækker middag inden koncerten

Forkæl dig selv med en skøn smagsoplevelse på restaurant H.C. by Meyers. Nyd middagen i de smukkeste omgivelser på Hotel Odeon, midt i det hyggelige H.C. Andersens Kvarter.

Når aftenen begynder på H.C., får du den perfekte start på din kulturoplevelse i Odense. Menuerne følger årstiderne, så din tallerken vil altid være prydet med sæsonens bedste fynske råvarer.

Vælg mellem vores 4-retters menu inkl. vine eller vores særlige 3-retters Kulturmenu. Uanset, får du en spiseoplevelse med økologi, omtanke, bæredygtighed og smag i fokus.

Vi glæder os til at se dig.

Bemærk: Er du medlem af Club Live Culture? Få 10 % i rabat ved fremvisning af gyldigt medlemskort på H.C by Meyers. Læs mere om medlemsskabet af Club Live Culture.

Bordbooking og afregning sker direkte hos restauranten.