Disney On Ice: Magical Ice Festival

Glæd dig til vinterferien 2020, når det verdensberømte ”Disney on Ice” er tilbage i Danmark med det helt nye show ”Disney on Ice: Magical Ice Festival”.

Showet er både for børn og barnlige sjæle og kan opleves i Herning og København fra den 12. til den 16. februar 2020.

”Disney on Ice: Magical Ice Festival” er et helt nyt show, hvor vi tager på eventyr sammen med Disneys frygtløse prinsesser. Der er magi og sjov for hele familien, når vi blandt andet drager på farefuld færd med Vaiana, og vi finder vej gennem et funklende landskab sammen med Anna og Elsa.

Mød også Disneys skønne klassikere, når vi hopper i bølgen blå med Den Lille Havfrues Sebastian, og lad dig tryllebinde af Skønheden og Udyret, når Udyret leverer et spektakulært show for skønne Belle.

Oplev alle dine yndlings Disney prinsesser og skønne figurer på isen i et enestående show med lys, lyd og kostumer i verdensklasse – og naturligvis både dansk tale og sang. Magien bag Disneys fortryllende fortællinger leveres af nogle af verdens dygtigste skøjteløbere.

Ta’ på en rejse for hele familien og få masser af uforglemmelige minder når I bevæger jer ind i det vidunderlige eventyrland ”Disney on Ice”.

Ren magi i Royal Arena
Oplev “Disney on Ice” i Royal Arena i København:

15. februar 2020 / 3 shows
kl. 10.30
kl. 14.30
kl. 18.30

Eksklusivt forsalg
Billetterne koster fra 225 kr. til 495 kr. ekskl. gebyr og kan købes i forsalg med rabatkode fra Bilka fra den 15. august 2019 hos ticketmaster.dk. Det officielle billetsalg starter den 2. september 2019.

 

Måske er du også interesseret i