Dizzy Mizz Lizzy

DIZZY MIZZ LIZZY / SPECIAL GUEST: PSYCHED UP JANIS / SUPPORT: BERSÆRK

 

Det bliver et brag af et forår, når Dizzy Mizz Lizzy drager på tour med helt nye numre i bagagen! Rocken ruller gennem Odense i april – og bandet har inviteret to helt særlige gæster med på tour.

Dizzy Mizz Lizzy udgiver ny plade i foråret 2020 – og ny plade betyder ny tour! Bandet præsenterer de nye numre ved fire store koncerter i Danmark, og rock-legenderne kan opleves i Jyske Bank Arena i Odense den 15. april 2022.

Bandet ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum. Og publikum kan godt forberede sig på en helt særlig oplevelse, da bandet har inviteret Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.

”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” siger Tim Christensen.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

Menu før Dizzy Mizz Lizzy d. 15. april 2022.

Giv dig selv en oplevelse og nyd en skøn koncertbuffet ad libitum inden koncerten.

 

Menu

Helstegt oksefilet

Grillet hel benskinke

Bearnaisesauce

Bagte kartofler & kryddersmør

Flødekartofler

Forårets sprøde grøntsager

Sæsonens blandede grønne salater

Groft brød & smør

Apple pie med softice

 

Koncertbuffet ad libitum: Pris 195 kr. ekskl. drikkelse

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DETTE IKKE ER EN KONCERTBILLET, KUN SPISNING. Købet kan ikke refunderes!

Indgang via hovedindgangen i Odense Congress Center ved Jyske Bank Arena.
Buffeten serveres fra kl. 17.00-19.00.