fbpx

Dodo & The Dodos + Jacob Dinesen

Landsbyen Odense ’23

Dodo & The Dodos + jacob dinesen 

Landsbykoncert-sæsonen starter med en ægte folkefest, når Dodo & The Dodos + Jacob Dinesen fyrer op for musikken i de magiske omgivelser.

 

Open in Spotify

 


Jacob Dinesen

Med DMA-nomineringer, hitsingler og Platin-sælgende albums, er Jacob Dinesen uden tvivl en af de mest succesfulde danske musikere i nyere tid. Men ifølge Jacob selv, er målet og drømmen langt fra nået. Savsmulden, fra endnu en bundslidt akustisk guitar, har knap nok lagt sig og den sidste sang er langt fra skrevet ned. For horisonten, som han har med sig fra det sønderjyske, er mindst lige så bred, som den er høj, lige meget hvor Jacob begiver sig ud i verden. ”Jeg ved, hvor jeg vil hen, men jeg har inden anelse om hvor, jeg ender. Men én ting ved jeg: I wanna get it right!”

 

I sommeren 2021 var der i sagens natur ikke særligt travlt med at spille festivaler. Og derfor brugte den hårdtarbejdende musiker sommeren i fire forskellige studier med fire forskellige producere, og bandt dermed de musikalske tråde sammen til sidste år albumudgivelse, The Jokers Hand.

 

2022 stod i de store koncerters tegn. Der blev skruet gevaldigt op for intensiteten og på størrelsen af koncerterne. Det samme er gældende i 2023, hvor du kan opleve den vanvittig dygtige musiker i Den Fynske Landsby. Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen triller afsted. Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er tilstede. Et nyt album, en kæmpe sceneproduktion, masser af planlagte tour-datoer, sultne musikere og en rastløs artist…


Dodo & The Dodo’s

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

 

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum.

 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.