fbpx

Dodo & The Dodos + Queen Machine

Queen Machine erstatter Danser med Drenge til denne koncert. Læs mere nederst på siden. Billetter købt til Dodo & The Dodos + Danser med Drenge er gældende den 19. aug. Billetter købt til Queen Machine på Byens Ø den 23. juni er gældende den 19. aug. i Landsbyen

Landsbyen Odense 2022

 

Den 19. august 2022!
Er du klar til en storslået fest under bøgetræerne i Den Fynske Landsby 2022?
I sommeren 2022 er det 30 år siden den første koncert blev holdt på den smukke koncertplads. Vi præsenterer 12 musikaftner med en hyldest til de største danske navne.

Dodo & The Dodos – Dansk pops ypperste ambassadører!
Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for mange år siden.

Queen Machine live – med stor kærlighed og respekt for Queens musik
Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal afQueens udødelige hits.We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind OfMagic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love…Listen af hits er så godt som uudtømmelig,ogman finder ikke en større Queen-oplevelse iEuropa end Queen Machine

 

SPIS OG HYG I LANDSBYEN INDEN KONCERTEN

Der er altid én food truck på koncertpladsen hvor du kan hapse lækker street food.

Det er også muligt at forudbestille en lækker tapasbox fra Smag & Smil (dog senest 3 hverdage før koncerten). Tapasboxen får du udleveret i baren når I ankommer. Du kan vælge at købe:

HVAD INDEHOLDER TAPASBOXEN I LANDSBYEN?

  • Tigerrejer stegt i hvidløg, mangosalat med sweet chili og peanuts
  • Fennikelsalami med aioli, marinerede artiskokker og syltet rødløg
  • Små italienske snackpølser med pesto
  • Gouda med brændenælde og hjemmesylt
  • Moussekage med chokolade, hindbær og mynte
  • Økologisk smør, knækbrød, maltbolle og stenovnsbagt kuvertbrød

LANDSBYEN ODENSE
Midt i Den Fynske Landsby befinder der sig en lille amfiscene med plads til 2200 gæster. Den lille, hyggelige friluftsscene skaber den perfekte ramme til festlige koncerter, som tusinde mennesker hvert år nyder sammen. Der har været koncerter i Den Fynske Landsby siden 1992 – både med populære, folkelige navne som Kim Larsen, Tina Dickow og Lars Lilholt, men også store internationale navne som Bryan Ferry, Tracy Chapman og Tom Jones har lagt vejen forbi den intime scene. I 2011 gav Bob Dylan intimkoncert til 2.200 heldige fans, og senest har den georgiske sangerinde med den skønne stemme, Katie Melua, stået på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.


Pressemeddelelse den 7. april 2022 

 

Queen Machine redder dagen og festen

Koncerten med Queen Machine på Byens Ø til Sankt Hans, flyttes til Den Fynske Landsby og erstatter Danser med Drenge fredag den 19. august 2022.

 

Musikhuset Posten og Live Culture indgår samarbejde om koncertrokade

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Danser med Drenge har interne udfordringer. Konsekvensen er desværre, at bandet aflyser deres koncerter i 2022. Danser med Drenge var på plakaten til tre koncerter i Odense og Svendborg. På Magasinet med deres forårs-tour, dobbeltkoncertaften sammen med Dodo & The Dodos samt på plakaten til premieren på Sydfyns nye endagsfestival Olympen Live.

 

Der er ikke noget, der er så galt at det ikke er godt for noget andet

Det gamle ordsprog passer perfekt i den her situation, fortæller Enrico Augustinus, Live Culture, der netop har indgået aftale med Musikhuset Posten, hvor de to koncertarrangører samarbejder om at skabe en storslået koncertaften i Landsbyen til august.

 

Live Culture står akut og mangler en god erstatning til dobbeltkoncerten i Den Fynske Landsby. Det skal være et eminent band, der sammen med Dodo & The Dodos kan skabe en storslået festaften, hvor publikum kan skråle med og fylde Landsbyen med den bedste energi. Musikhuset Posten har booket Queen Machine til Byens Ø på Sankt Hans aften, samme aften som en lang række andre aktører lokalt arrangerer skønne Sankt Hans-oplevelser.

 

De to koncerthuse, har derfor i fællesskab besluttet at rykke Queen Machine-koncerten fra Byens Ø til Den Fynske Landsby sammen med Dodo & The Dodos. Der er lidt ”Kind of Magic” over denne koncertrokade, fortæller Enrico Augustinus

 

Vi kommer til at give gæsterne fra Byens Ø og Landsbyen en liveoplevelse de sent vil glemme. Publikum får to koncerter på én aften, med Dodo & The Dodos, der er en institution i dansk musik og Queen Machine der ligesom Dodo & The Dodos altid leverer medrivende livekoncerter, fortæller Enrico Augustinus der glæder sig over samarbejdet med Musikhuset Posten, vi er meget glade og taknemlig for opbakningen og samarbejdet med Musikhuset Posten

 

Fakta

Danser med Drenge aflyser koncerten i Den Fynske Landsby den 19. august 2022, Queen Machine tilføjes på plakaten og erstatter derfor Danser med Drenge i Landsbyen fredag den 19. august.

 

Alle billetkøbere til koncerten på Byens Ø med Queen Machine og til dobbeltkoncerten med Dodo & The Dodos + Danser med Drenge, får direkte besked fra billetudbyderen i dag, torsdag den 7. april. Publikum tilbydes refundering af deres billetter eller ombytning til koncerten i Den Fynske Landsby med Dodo & The Dodos + Queen Machine uden ekstra omkostninger.

UDSOLGT