fbpx

En Lille Pose Støj + ABSOLUTE ABBA

Landsbyen Odense 2022

 

Den 1. september 2022!
Er du klar til en storslået fest under bøgetræerne i Den Fynske Landsby 2022?
I sommeren 2022 er det 30 år siden den første koncert blev holdt på den smukke koncertplads. Vi præsenterer 12 musikaftner med en hyldest til de største danske navne. Dobbeltkoncert-aften! To tribute-bands, én aften på Danmarks smukkeste koncertsted, Den Fynske Landsby.

 

En Lille Pose Støj – en hyldest til Kim Larsen!
En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer.

Aftenens 2. band offentliggøres senere.

 

Der er altid én food truck på koncertpladsen hvor du kan hapse lækker street food.

Klik på “Køb billet her” og find pris og mere info. Bemærk, tapasbox skal forudbestilles!
Torsdagskoncerter: Lørdagen før kl.17.00
Fredagskoncerter: Mandagen før kl.17.00
Lørdagskoncerter: Tirsdagen før kl.17.00

 

ABBA, var efter The Beatles det bedst sælgende band i musikhistorien!

ABSOLUTE ABBA, er et odenseansk ABBA-band, som sørger for at tage publikum med tilbage i tiden på en forunderlig rejse gennem de mange årtier, hvor ABBA har leveret musik til os alle sammen. Med stor musikalsk respekt for de velkomponerede numre, fortolkes de med ABSOLUTE ABBA, så ingen kan være i tvivl om, hvorfor ABBAs numre stadig virker i dag. Gode melodier, skønner harmonier og velskrevne tekster i en tidsløs indpakning.

ABSOLUTE ABBA består af fem af Odenses bedste livemusikere og i front, får publikum fornøjelsen af den norsk odenseanske Lise Haavik, som er kendt fra Melodi Grand Prix og Dansktop-scenen samt Mette Uhrnfeldt, som også er lokalkendt bl.a. fra Voices of Witches.

 

Der er altid én food truck på koncertpladsen hvor du kan hapse lækker street food.

Det er også muligt at forudbestille en lækker tapasbox fra Smag & Smil (dog senest 3 hverdage før koncerten). Tapasboxen får du udleveret i baren når I ankommer. Læs mere under billetkøb.

 

LANDSBYEN ODENSE
Midt i Den Fynske Landsby befinder der sig en lille amfiscene med plads til 2200 gæster. Den lille, hyggelige friluftsscene skaber den perfekte ramme til festlige koncerter, som tusinde mennesker hvert år nyder sammen. Der har været koncerter i Den Fynske Landsby siden 1992 – både med populære, folkelige navne som Kim Larsen, Tina Dickow og Lars Lilholt, men også store internationale navne som Bryan Ferry, Tracy Chapman og Tom Jones har lagt vejen forbi den intime scene. I 2011 gav Bob Dylan intimkoncert til 2.200 heldige fans, og senest har den georgiske sangerinde med den skønne stemme, Katie Melua, stået på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.