En Hyldest Til John Mogensen, sunget af Stig Rossen

– En fantastisk syng-med koncert med Johns største hits

Bemærk: Spiller også i Svendborg!

Husk også Stig Rossens store Julekoncert i Odense den 13. december! Klik her for at læse mere!

Stig Rossen havde den store fornøjelse at træde ind i rollen som John Mogensen i forbindelse med de fire forestillinger, som hyldede Four Jacks. Og nu synes han, at han efterhånden har fået John så meget ind under huden, at han kan præsentere John Mogensen og hans sange i en teaterkoncert, hvor han fortæller lidt om John og hans liv samt synger en række af de største hits fra Johns solokarriere.

John Mogensen var et gudsbenådet musikalsk talent. Han formåede at skildre sin samtid i tekst og musik, der har bevaret sin aktualitet og fortsat vækker begejstring hos et publikum, der spænder over flere generationer. Bag den solide statur, vi husker ham for, gemte sig imidlertid en noget mere skrøbelig sjæl. En udtalt perfektionisme udviklede sig over årene til regulær sceneskræk, samtidig med at et heftigt alkoholforbrug satte sine spor; alt sammen en bagside af medaljen, som Stig Rossen skildrer med både ærlighed og respekt for den folkekære sanger.

I løbet af ”En hyldest til John Mogensen” er der plads til både grin og eftertænksomhed og efter halvanden times forestilling sidder publikum tilbage med en helhedsoplevelse af sangene og manden bag, klogere på kunstneren og underholdt af elskede og udødelige klassikere som ”Der’ noget galt i Danmark”, ”To mennesker på en strand” og ”Så længe jeg lever”.

Medvirkende:
Stig Rossen, vokal
Lars Jørgensen: Kapelmester, Piano
Kalle Magnusson: Bas
Tom Jensen: Trommer

Måske er du også interesseret i