Folkeklubben

BEMÆRK: Koncerten er en siddekoncert.

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncertpause, atter på landsdækkende tour, og her ligger de vejen forbi Magasinet d. 25. november 2021.

Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album der udkom d. 6. november 2020: ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det seneste udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.