Folkeklubben + Patina

FOLKEKLUBBEN

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. I 2021 drager trioen, efter en historisk lang koncertpause, atter på landsdækkende tour, ikke mindst med deres nyeste album: ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det seneste udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

PATINA

Det Svendborg-baserede band PATINA, har med sange som blandt andet “giv_tid_giv_slip”, og debutsinglen “miner_paa_papir” fået overvældende succes. Nummeret “Flammer Rammer” har fået over 750.000 streams på Spotify, så man kan godt argumentere for, at drengene har ramt rigtigt – og nu kan du opleve dem på den store scene i Landsbyen, i en dobbeltkoncert hvor der i dén grad bliver kælet for både lyd og tekster.

Patinas tekster kredser om almenmenneskelige hverdagsfortællinger. Men stillet helt op på knivsæggen. Der hvor skrøbeligheden dirrer, angsten raser, eller kærlighed slår sin første sprække. Hele tiden er der noget på spil. Hvilket enhver, der har set en af deres koncerter, kan nikke genkendende til. Her vokser de til et kollektiv på syv mand, og Soundvenue fremhævede dem blandt årets oplevelser på Spot 2019, mens Gaffa storroste deres koncert på Smukfest: ”De er som skabt til store scener.”

HUSK: Du har altid RETURGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.