fbpx

Folkeklubben

Folkeklubben har over de sidste 10 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det nye udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

 

Børn Af Den Tabte Tid

At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – der nu udsender nyt album, drager på turné og i det hele taget er aktivt tilstede i en hypermoderne nutid – har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987 – gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer – dét er, i følge bandet, en vild tanke:

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

 

 

Information til alle der har købt billet før den 29/9-2021:

Nyt om din koncert med Folkeklubben den 25. november 2021 på Magasinet

 

Kære gæst,

Da vi heldigvis ikke længere er underlagt restriktioner, ændres koncerten med Folkeklubben d. 25. november 2021 på Magasinet fra to siddende ”Corona-koncerter” til én stående koncert kl. 20.00. Dørene til Magasinet åbner en time før koncerten.

 

Folkeklubben udtaler:
”I dag står vi som bekendt et andet sted end da turnéen blev offentliggjort. Pandemien er, 7-9-13, snart fortid, og vi må igen mødes til stående koncerter – sådan som vi finder det mest hensigtsmæssigt for dén oplevelse vi gerne vil give. I de byer, herunder Odense, hvor vi skulle have spillet to koncerter, samler vi koncerterne til én koncert, hvormed vi får mulighed for at tilbyde et helaftensarrangement fremfor to kortere koncerter.”

 

Alle vil modtage nye billetter fra Ticketmaster i løbet af uge 38, som skal medbringes på dagen.

  • Billetter købt med siddeplads på gulvet, ændret til ståpladser.
  • Billetter købt til balkonen, modtager nye billetter med siddeplads på balkonen.

 

Ønsker man, efter at have modtaget sin nye billet, at ændre fra stå til siddeplads; skriv en mail til info@liveculture.dk med ønske om en balkonplads og ordrenummer. Vi gør opmærksom på, at der er begrænsede siddepladser på balkonen, og det derfor er først-til-mølle.

 

Vi hos Live Culture og Folkeklubben glæder os utrolig meget til at byde dig hjertelig velkommen til live musik på Magasinet.

Få billetter

Nyd en lækker middag inden koncerten

Forkæl dig selv med en skøn smagsoplevelse på restaurant H.C. by Meyers. Nyd middagen i de smukkeste omgivelser på Hotel Odeon, midt i det hyggelige H.C. Andersens Kvarter.

Når aftenen begynder på H.C., får du den perfekte start på din kulturoplevelse i Odense. Menuerne følger årstiderne, så din tallerken vil altid være prydet med sæsonens bedste fynske råvarer.

Vælg mellem vores 4-retters menu inkl. vine eller vores særlige 3-retters Kulturmenu. Uanset, får du en spiseoplevelse med økologi, omtanke, bæredygtighed og smag i fokus.

Vi glæder os til at se dig.

Bemærk: Er du medlem af Club Live Culture? Få 10 % i rabat ved fremvisning af gyldigt medlemskort på H.C by Meyers. Læs mere om medlemsskabet af Club Live Culture.

Bordbooking og afregning sker direkte hos restauranten.