fbpx

GNAGS + JEPPESEN & De Utrolige

Landsbyen Odense 2022

 

Den 3. september 2022!
Er du klar til en storslået fest under bøgetræerne i Den Fynske Landsby 2022?
I sommeren 2022 er det 30 år siden den første koncert blev holdt på den smukke koncertplads. Vi præsenterer 12 musikaftner med en hyldest til de største danske navne.

Dobbeltkoncert-aften med GNAGS + JEPPESEN & De Utrolige!
To bands, én aften på Danmarks smukkeste koncertsted, Den Fynske Landsby.

 

GNAGS live i Landsbyen ’22!
Det er nu, hvis du skal nå at opleve et af Danmarks mest sejlivede og bedste live-bands i fri dressur. Glæd dig til at opleve, nyde og synge med på en kavalkade af den lange karrieres største hits og introduktion af nye numre, der er blevet skabt under nedlukningen. Et nyt GNAGS-album er under opsejling, så du bliver både forkælet med det velkendte og får helt nye toner med hjem.

 

JEPPESEN & De Utrolige i Landsbyen ’22

POLITIKENS ERIK JENSEN: ’En Helt Almindelig Dag’ et af årets bedste albums i 2020.

Efter Kim Larsens død i 2018 vendte JEPPESEN tilbage til sit oprindelige udgangspunkt som musiker, sanger og komponist. Det resulterede i albummet ’Odense Banegård’ der udkom i 2019 og året efter fulgtes op af albummet ’En Helt Almindelig Dag’. På begge albummer er der 12 stærke popsange skrevet fra den voksne mands perspektiv på livet. Politikens højt respekterede kulturjournalist Erik Jensen havde JEPPESENs seneste album på 2020-årslisten over de syv bedste danske albums.

I 2020 indspillede og udgav JEPPESEN duetten ’Tag Med’ med Johan Olsen (Magtens Korridorer m.m.) Igennem 2021 har JEPPESEN udgivet flere singler, bla den semidokumentariske ’Den Nat Da Olof Palme Døde’.

KONCERTER MED GAMLE VENNER FRA KJUKKEN – ’De Utrolige’

Når JEPPESEN spiller koncerter er det med et imponerende band i ryggen, bla to af de gamle spillekammerater i Kjukken, bassist Jesper Haugaard og trommeslager Jens Langhorn. Derudover de rutinerede kræfter Mikkel Grue på guitar og Lars Andresen på keyboards.

Der er altid én food truck på koncertpladsen hvor du kan hapse lækker street food.

Det er også muligt at forudbestille en lækker tapasbox fra Smag & Smil (dog senest 3 hverdage før koncerten). Tapasboxen får du udleveret i baren når I ankommer. Læs mere under billetkøb.

 

LANDSBYEN ODENSE
Midt i Den Fynske Landsby befinder der sig en lille amfiscene med plads til 2200 gæster. Den lille, hyggelige friluftsscene skaber den perfekte ramme til festlige koncerter, som tusinde mennesker hvert år nyder sammen. Der har været koncerter i Den Fynske Landsby siden 1992 – både med populære, folkelige navne som Kim Larsen, Tina Dickow og Lars Lilholt, men også store internationale navne som Bryan Ferry, Tracy Chapman og Tom Jones har lagt vejen forbi den intime scene. I 2011 gav Bob Dylan intimkoncert til 2.200 heldige fans, og senest har den georgiske sangerinde med den skønne stemme, Katie Melua, stået på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.