fbpx

Harlem Globetrotters Would Tour ’23

Legendariske Harlem Globetrotters kommer til Danmark

Det verdensberømte hold kommer tilbage til Danmark, hvor de besøger Jyske Bank Arena, Odense. Her kan publikum opleve en række af klodens bedste basketball-spillere levere et spektakulært show.

De berømte Harlem Globetrotters dribler i 2023 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller line-up og byder på et fantastisk show for både store og små, der har alt hvad et basketballhjerte begærer – alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

Da Harlem Globetrotters besøgte Danmark sidst demonstrerede de deres vilde bold-kundskaberne. I 2023 vender de tilbage, og der kan stilles garant en uforglemmelig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. Igennem tiden har de bevaret deres klassiske stil og evnen til at tryllebinde publikum under deres shows.

Harlem Globetrotters imponerer i hele verden med deres unikke talenter på deres tour, og de har ofte nedbrudt kulturelle barrierer, underholdt basketball entusiaster samt introduceret fans for deres første live basketball-oplevelse.

Få en UNIK oplevelse inden showet: 
Tilkøb “Magic Pass”, som er en unik pre-show-event, hvor fans kan komme med Harlem Globetrotters på banen – til tricks, autografer og fotografering! Der er kun plads til et meget begrænset antal deltagere til begge arrangementer. Magic Pass pre-show koster 150 kr. + gebyr oveni standardbilletten. Det er ikke muligt at købe Magic Pass pre-show uden billet. Magic Pass pre-show-billetten købes samtidig med standardbilletten.

 

Dørene til Magic Pass åbner kl. 17.00 og Magic Pass starter kl.17.30

Dørene til showet med Harlem Globetrotters åbner kl. 18.00 og showet starter kl.19.00

 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.