fbpx

Hugorm + Malte Ebert

LANDSBYEN ODENSE 2022

 

Lørdag den 27. august 2022!
Er du klar til en storslået fest under bøgetræerne i Den Fynske Landsby i sensommeren?
Til sommeren, er det 30 år siden den første koncert blev holdt på den smukke koncertplads. Vi præsenterer 12 musikaftner med en hyldest til de største danske navne.

Dobbeltkoncert-aften! To bands, én aften på Danmarks smukkeste koncertsted, Den Fynske Landsby.

 

HUGORM
Hugormen skifter som bekendt ham én til tre gange om året, og for den trehovedede HUGORM der så dagens lys i en garage i Klitmøller for fire år siden, har deres evne til at bevæge, navigere og forny sig i det musikalske landskab været en del af succesen.

I januar 2020 udgav HUGORM, der består af Simon Kvamm, Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm debut EP’en ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”. De udsolgte på få timer to debutkoncerter, og stod foran en stor festivalsommer. Alle ved hvad der så skete, og de tre musikere forskansede sig i studiet, og kunne i juni måned slippe singlen ”BANGE FOR MIG SELV” fra det anmelderroste album KOM VI FLYGTER der udkom i oktober 2020.

 

MALTE EBERT 
Malte Ebert, bedre kendt som Gulddreng, er en dansk sanger/sangskriver samt radiovært fra Vejle. Han har vundet Årets Publikumspris ved Danish Music Awards og i starten af oktober udgav Malte Ebert sin første single på dansk i eget navn med titlen ”Mine venner er sindsyge”. Han fortalte i samme forbindelse, at den vil indgå i et kommende projekt. Det projekt ser nu dagens lys. Til april 2022 drager Ebert nemlig rundt i landet med ”Det Store Malte Ebert Show” – et anderledes musikalsk show, der trækker på andre show-genrer som comedy, talkshows og sitcoms.

Til august kan du opleve ham på scenen i Den Fynske Landsby, til en dobbeltkoncert-aften med Hugorm!

Bonus fra Alt.dk “7 ting, du (måske) ikke vidste om Malte Ebert”

 

HUGORM – Rejs dig op sæt dig ned (YouTube) 

 

Malte Ebert – Wicked Game (YouTube)

Der er altid én food truck på koncertpladsen hvor du kan hapse lækker street food.

Det er også muligt at forudbestille en lækker tapasbox fra Smag & Smil (dog senest 3 hverdage før koncerten). Tapasboxen får du udleveret i baren når I ankommer. Læs mere under billetkøb.

 

LANDSBYEN ODENSE
Midt i Den Fynske Landsby befinder der sig en lille amfiscene med plads til 2200 gæster. Den lille, hyggelige friluftsscene skaber den perfekte ramme til festlige koncerter, som tusinde mennesker hvert år nyder sammen. Der har været koncerter i Den Fynske Landsby siden 1992 – både med populære, folkelige navne som Kim Larsen, Tina Dickow og Lars Lilholt, men også store internationale navne som Bryan Ferry, Tracy Chapman og Tom Jones har lagt vejen forbi den intime scene. I 2011 gav Bob Dylan intimkoncert til 2.200 heldige fans, og senest har den georgiske sangerinde med den skønne stemme, Katie Melua, stået på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.