Claus Hempler + Jacob Dinesen

Vi ses i sommeren 2021! Denne koncert er flyttet fra den 19. juni 2020 til den 14. august 2021. Det sker på baggrund af forsamlingsforbuddet i forbindelse med covid-19.

 

Eksklusiv sommerkoncert med Claus Hempler og Jacob Dinesen i Den Fynske Landsby!

Der er skruet helt op for intensitet, nærvær og spilleglæde, når Jacob Dinesen og band spiller en af få meget eksklusive sommerkoncerter på en af landets smukkeste scener.

Glæd dig til at rocke med på Dancing Devil, Will You Stay, Beautiful Sight og ikke mindst storhittet Roll With Me.

Jacob Dinesen har for længst etableret sig som en langtidsholdbar artist med et kæmpestort publikum. Siden 2017 har han og bandet udgivet albums og turneret næsten uafbrudt. Det er med tiden blevet til flere hundrede koncerter på festivaler, i arenaer og på landets spillesteder.

Claus Hempler – den elegante og melankolske crooner – er på turné med sit første dansksprogede album. Kufferten er fyldt med mursten – en status på livet i slutningen af fyrrene, med glimt i øjet og masser af selvironi.

Anmelderne har kastet et utal af stjerner efter albummet – og live har Claus Hempler spillet for udsolgte huse landet over med en performance, som kun en ægte crooner kan levere.

Få en helt unik aften med to af Danmarks helt store sangskrivere, når både Jacob Dinesen og Claus Hempler går på scenen i Landsbyen!

NY DATO – flyttet fra 2020

Måske er du også interesseret i