Jacob Dinesen + Poul Krebs

Den 6. september kan du glæde dig til en unik dobbeltkoncert med to af Danmarks helt store musikere. Poul Krebs og Jacob Dinesen går på scenen til en magisk sommeraften i Den Fynske Landsby.

De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder – med en kæmpe fanskare til følge.

Efter 100 udsolgte shows i 2018 er den unge stjerne igen at finde ude på spillestederne. Her kan det hungrende publikum opleve den karismatiske sanger i lidt mere intime rammer – og i Den Fynske Landsby endda som del af en enestående dobbeltkoncert med en legende i dansk musik: Poul Krebs.

Der er blevet taget godt imod Krebs’ seneste album, ”Maleren og delfinerne på bugten”. #1 på iTunes, fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum. Det er det første soloudspil fra Krebs i tre år – og et album der overalt emmer af stor musikalitet og tæt samspil, som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs.

Du kan opleve alle Krebs’ største hits, nye som gamle, OG Jacob Dinesens store og karismatiske stemme, når de giver en drøm af en dobbeltkoncert mellem bøgetræerne i Den Fynske Landsby til sommer.

Rigtig go’ fornøjelse!

 

Udsolgt

Måske er du også interesseret i