fbpx

TV-2 + AKSGLÆDE

Live Culture tilføjer Aksglæde til musikprogrammet i Den Fynske Landsby ’22. Sommerkoncertaften i Landsbyen, én aften med to koncerter lørdag den 13. august, hvor publikum kan nyde alle de tidløse klassikere fra TV-2 og formidable relaterbare tekster med Aksglædes poetiske popmusik.

Landsbyen Odense 2022

Er du klar til en storslået fest under bøgetræerne i Den Fynske Landsby 2022? I år er det 30 år siden den første koncert blev holdt på den smukke koncertplads. Dobbeltkoncert-aften med TV-2 + AKSGLÆDE! To bands, én aften, på Danmarks smukkeste koncertsted, Den Fynske Landsby.

TV-2:  Tidsløse klassikere!
Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidsløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet. Klassikere som “Bag Duggede Ruder”, “Alt Hvad Hun Ville Var At Danse” og “De Første Kærester På Månen” er blot et lille udpluk af de mange store hits, som TV-2 har leveret, siden bandets start tilbage i 1980.

AKSGLÆDE: Poetisk popmusik!
Aksglæde skriver popmusik, der er bittersød med relaterbare tekster. Han debuterede i 2016 med sin selvudgivne EP ‘Aksglæde’. Sidenhen har han demonstreret sine formidable sangskriverier i både radio, på tv og på festivaler landet over. Aksglæde har vundet indpas i både lytternes og anmeldernes hjerter.
Som Aksglæde selv formulerer det: ‘Jeg leverer små digtsamlinger, som man kan danse til. Poesi og historier, som tager udgangspunkt i mine egne oplevelser. Jeg tror, at mange føler sig fremmedgjorte over for egne følelser. Her tror jeg, at sangskrivere og sange kan hjælpe folket med at connecte med deres følelser. Musikken og poesien kan belyse vores liv på andre måder, end videnskab og andre kunstformer kan. Måske kan man sige, at vi sangskrivere maler billeder af det, vi allerede vidste, men ikke havde set.’

SPIS OG HYG I LANDSBYEN INDEN KONCERTEN

Der er altid en food truck på koncertpladsen hvor du kan hapse lækker street food.

Det er også muligt at forudbestille en lækker tapasbox fra Smag & Smil, som du får udleveret i baren når I ankommer. Du kan vælge at købe

 

HVAD INDEHOLDER TAPASBOXEN I LANDSBYEN?

  • Tigerrejer stegt i hvidløg, mangosalat med sweet chili og peanuts
  • Fennikelsalami med aioli, marinerede artiskokker og syltet rødløg
  • Små italienske snackpølser med pesto
  • Gouda med brændenælde og hjemmesylt
  • Moussekage med chokolade, hindbær og mynte
  • Økologisk smør, knækbrød, maltbolle og stenovnsbagt kuvertbrød

 

LANDSBYEN ODENSE

Midt i Den Fynske Landsby befinder der sig en lille amfiscene med plads til 2200 gæster. Den lille, hyggelige friluftsscene skaber den perfekte ramme til festlige koncerter, som tusinde mennesker hvert år nyder sammen. Der har været koncerter i Den Fynske Landsby siden 1992 – både med populære, folkelige navne som Kim Larsen, Tina Dickow og Lars Lilholt, men også store internationale navne som Bryan Ferry, Tracy Chapman og Tom Jones har lagt vejen forbi den intime scene. I 2011 gav Bob Dylan intimkoncert til 2.200 heldige fans, og senest har den georgiske sangerinde med den skønne stemme, Katie Melua, stået på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.

Læs mere om Landsbyen Odense 

Følg med på Facebook her