Lars Lilholt + En Lille Pose Støj

Vi ses i sommeren 2021! Denne koncert er flyttet fra den 5. september 2020 til den 4. september 2021. Det sker på baggrund af forsamlingsforbuddet i forbindelse med covid-19.

Er du klar til en storslået fest under bøgetræerne?

Når Lars Lilholt rammer Den Fynske Landsby, er det med sit otte mand store orkester – en solid, velspillende maskine, der ved, hvordan man laver en fest!

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock – også kaldet moderne folkemusik. Setlisten byder både på numre fra den nyeste udgivelse Drømmefanger og store klassiske hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian.

Lars Lilholt Band har aldrig siddet fast i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Det er netop derfor, at de år efter år kan melde den ene udsolgte koncert efter den anden. Og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden er bandets popularitet sikkert cementeret.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

Måske er du også interesseret i