fbpx

Lars Lilholt band

Landsbyen Odense ’23

Lars Lilholt m. band

 

Open in Spotify

 


Lars Lilholt band

Dansk folk-rock.

Siden 1983 har Lars Lilholt turneret med sit eget band rundt i det ganske land. Det er blevet til hundredvis af koncerter og med det fokus, de værdier som også i dag præger bandet: Spilleglæden, den store sceneopsætning og den fælles liveoplevelse, der opstår med publikum.

Bandets nuværende besætning består af Lars Lilholt, Gert Vincent, Anders Bækgaard, Kristian Fogh, Eddi Jarl, Mads Kjøller-Henningsen, Lærke Lilholt og Malene Mailand.

Lars Lilholt, født den 14. marts 1953 i København.

Opvokset i Aalborg. Sanger, sangskriver, guitarist og violinist. Uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium i 1977 med musik og historie som hovedfag, men var allerede da professionel musiker. Skrev sin første sang i 1968. Dannede folk-rock gruppen Kræn Bysted´s i 1973 med skolekammerater fra Aalborg. Kræn Bysted´s blev stilskabende og et af landets førende livebands indtil opløsningen i 1982. Han udgav samme år sit første soloalbum og dannede i 1983 Lars Lilholt Band, der omkring årtusindskiftet peakede som landets ubestridt populæreste og flittigste liveband. Dannede i 1985 trioen Dalton med Johnny Madsen og Allan Olsen.

Lars Lilholt har udgivet 39 albums, alene og med Lilholtband, to med Dalton og fire med dansk instrumental folkemusik. Han har skrevet omkring 300 sange. Albummet “Gi´det blå tilbage” solgte fantastiske 350.000 i 1998. I 2008 anvendte Aalborg Teater 25 af sangene til musikteaterforestillingen “Kære Øjeblik”. Lilholt har desuden udgivet tre historiske albums med dansk 1700 tals folkemusik ( Rasmus Storm #1 & #2 og “Next stop Svabonius”).

 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.