Linda P – Sabotage Hunger

”Sabotagehunger”
Flyttet fra 9/3/2021

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie.Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstilpåhylden for at blive “normal”og et såkaldt ”mønstereksemplar”.MEN….. er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden ? Kan det overhovedet lade sig gøre atvære iet forhold, når man er født som vildbasse?Og er det i orden at være fucked up når man ovenikøbet snart skal være mor?Glæd dig til Linda P ́s 5. one-man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede “Fuck-up-gen”.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.