Lis Sørensen + Hush

Vi ses i sommeren 2021! Denne koncert er flyttet fra den 4. september 2020 til den 18. juni 2021. Det sker på baggrund af forsamlingsforbuddet i forbindelse med covid-19.

 

Hele Danmarks Lis Sørensen besøger en af landets smukkeste scener!

Det bliver en helt særlig sommeraften, når Lis Sørensen går på scenen i Den Fynske Landsby. Med et imponerende repertoire, der byder på en perlerække af hits fra fire årtier, er det en garanti, at det bliver en uforglemmelig aften.

Glæd dig til Fuld af Nattens Stjerner, Tæt på Ækvator, Mine Øjne De Skal Se og mange, mange flere.

Passionen skinner tydeligt igennem, når Lis Sørensen er på scenen. Hun har altid været en sangerinde, der skiller sig ud. Med sin varme og stærke vokal i centrum favner Lis Sørensen et stort og bredt publikum. Og efter stor succes med Toppen af Poppen samt Anne, Sanne og Lis – så er Lis Sørensen endnu engang navnet på alles læber.

 

HUSH

HUSH er et band, der i den grad skal opleves live. Bandet skaber en helt særlig og stemningsfuld oplevelse, der kun bliver endnu mere magisk med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

Duoen HUSH, bestående af forsanger Dorthe Gerlach og guitarist Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet A Lifetime og skabte med ét deres helt eget ståsted på den danske musikscene i genren folk/countrypop/americana.

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

Måske er du også interesseret i