Lis Sørensen + Jada

Det bliver en helt unik aften under bøgetræerne, når Lis Sørensen og Jada indtager Den Fynske Landsby. Og det bliver din eneste chance for at opleve de to danske darlings på samme scene i hele 2021!

LIS SØRENSEN

Det er altid en helt særlig oplevelse, når Lis Sørensen går på scenen. Med et imponerende repertoire, der byder på en perlerække af hits fra fire årtier, er det en garanti, at det bliver en uforglemmelig aften.

Glæd dig til Fuld af Nattens Stjerner, Tæt på Ækvator, Mine Øjne De Skal Se og mange, mange flere.

Passionen skinner tydeligt igennem, når Lis Sørensen er på scenen. Hun har altid været en sangerinde, der skiller sig ud. Med sin varme og stærke vokal i centrum favner Lis Sørensen et stort og bredt publikum. Og efter stor succes med Toppen af Poppen samt Anne, Sanne og Lis – så er Lis Sørensen endnu engang navnet på alles læber.


JADA

Jada har på rekordtid sunget sig ind i danskernes hjerte – med en kæmpe stemme og sit personlige, ærlige univers.

Vi er blevet tryllebundet af singler som Nudes, On Me, Keep Cool, Lonely, Clean Love og Lifetime.

Jada ryddede bordet ved P3 Guld 2020 og vandt både P3 Lytterhittet og P3 Prisen. Dermed skriver hun sig i historiebøgerne – hun er nemlig den første kunstner, der nogensinde har vundet alle tre P3 Guld-priser.

 

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

Måske er du også interesseret i