Lis Sørensen + Hush

Hele Danmarks Lis Sørensen besøger en af landets smukkeste scener!

Det bliver en helt særlig sommeraften, når Lis Sørensen går på scenen i Den Fynske Landsby. Med et imponerende repertoire, der byder på en perlerække af hits fra fire årtier, er det en garanti, at det bliver en uforglemmelig aften.

Glæd dig til Fuld af Nattens Stjerner, Tæt på Ækvator, Mine Øjne De Skal Se og mange, mange flere.

Passionen skinner tydeligt igennem, når Lis Sørensen er på scenen. Hun har altid været en sangerinde, der skiller sig ud. Med sin varme og stærke vokal i centrum favner Lis Sørensen et stort og bredt publikum. Og efter stor succes med Toppen af Poppen samt Anne, Sanne og Lis – så er Lis Sørensen endnu engang navnet på alles læber.

 

HUSH

HUSH er et band, der i den grad skal opleves live. Bandet skaber en helt særlig og stemningsfuld oplevelse, der kun bliver endnu mere magisk med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

Duoen HUSH, bestående af forsanger Dorthe Gerlach og guitarist Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet A Lifetime og skabte med ét deres helt eget ståsted på den danske musikscene i genren folk/countrypop/americana.

 

Denne koncert er en del af ”Landsbyen” – en række koncerter med danske darlings i sommeren 2020, som du kan opleve til en helt særlig pris!

Live Culture tilbyder koncertpakker, hvor du får mere musik for pengene! Vælg dine favoritter og få rabat!

Pris per billet: 350 kr.

Pakkerne indeholder:
Sølv-pakken: 3 koncerter / 850 kr.
Guld-pakken: 5 koncerter / 1.200 kr.
Platin-pakken: Hele sæsonen / 1.800 kr.
Alle priser er inkl. gebyr.
Obs: Begrænset antal pakker.

Bemærk: Du sammensætter din pakke på www.ticketmaster.dk.

Læs mere her!

Måske er du også interesseret i