Lis Sørensen

Efter stor succes i ’Toppen af Poppen’ og en arena- og sommerturné med Anne, Sanne og Lis, vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen – og du kan opleve hende, helt tæt på, fredag den 31. januar på Magasinet i hjertet af Odense.

 

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra fire årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange, mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes egen enorme kærlighed til repertoiret.

Lis Sørensen har altid været en sangerinde, som skiller sig ud, og hendes erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften på Magasinet i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Live Culture ønsker rigtig go’ fornøjelse!

Udsolgt

Måske er du også interesseret i