Lisa Nilsson ’KVINNAN SOM ÄR JAG’

Den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere.

Til foråret får Lisa Nilssons mange danske fans mulighed for at opleve hende på en ny måde, når hun besøger Danmarks store koncert- og teatersale.

Lisa Nilsson er aktuel med forestillingen ’Kvinnan som är jag’, som er en forestilling instrueret af Anna Ståhl, der tager udgangspunkt i hendes personlige historie. Gennem brug af både musik, sang og dans indvier hun på humoristisk vis publikum i sin rejse fra dengang til nu, hvor hun blandt andet gør op med det billede, der blev tegnet af hende i 90’erne som hele Skandinaviens diva.

Forestillingen er blevet en kæmpe succes i Sverige, og Lisa Nilsson tager nu på en omfattende turné i hele Skandinavien, hvor hun også lægger vejen forbi Danmarks fire største byers store koncertsale.

Sveriges største dagblad DN skriver bl.a. om forestillingen:

“I krogshowet ‘Kvinnan som är jag’ viser Lisa Nilsson, at hun har en stand-up komikers timing og en soulsangerindes røst.”

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album “Himlen Runt Hörnet”. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Helle Joof-film ”En kort, en lang”. Lisa Nilsson har i årenes løb udvidet sin kunstneriske kunnen til også at inkludere skuespillet, hvor hun bl.a. har spillet en af de bærende roller i den danske spillefilm ’Gud Taler Ud’.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Lisa Nilsson i sin første egen forestilling, hvor hun blander sine mange kunstneriske talenter.

Lisa gæster Odeon den 5. april 2020.

Aflyst