fbpx

Magtens Korridorer + Kellermensch

Rock ‘n’ roll i Landsbyen

 

Den 2. september 2022!
Er du klar til en hårdtslående aften i Den Fynske Landsby 2022?
Fredag den 2. september skifter vi gear og fyrer op for decibelene med brøl og hårdtslående kunstnere.

Én aften, to koncerter!

Live Cultures direktør fortæller ”Vi har længe gået med planer om, at en enkelt aften i Landsbyen skulle øremærkes til en hårdere genre end publikum ellers er vandt til i Landsbyen. Vi havde oprindeligt ikke planlagt det til 2022, men pga. af en aflysning fra en artist, gav det anledning til at ændre lidt i det oprindelige line-up denne ene aften og imødekomme den store efterspørgsel vi oplever på netop denne genre.

Vi hører på vandrørene at det rockinteresserede publikum i Odense og på resten af Fyn savner udendørs sommerkoncerter med de rocknavne, de normalt er henvist til at opleve på små indendørs spillesteder. Det har vi taget til os, og går nu planken ud med, hvad der godt kunne blive en fast tradition, hvor den første fredag i september bliver til Landsbyens ”Sorte Får”, og hvor det ikke just er mainstream, man kommer til at opleve på scenen.”

 

Magtens Korridorer – en institution i dansk rock

Drengene i Magtens Korridorer har i flere år været meget efterspurgte på den ikoniske scene i Landsbyen. Bandet brød massivt igennem lydmuren til danskerne i 2005, og har siden manifesteret sig om et hårdtarbejdende rockband, der til stadighed udgiver væsentlige albums, og spiller intense og fandenivoldske koncerter med deres imponerende bagkatalog.

Med usleben rå udstråling og hårdtslående poesi formår bandet at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og de helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf.

 

Kellermensch – det vestjyske livefænomen synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark og nyt album på vej. De lægger vejen forbi Odense til en koncertaften i Landsbyen, hvor gæsterne kan få lov til at opleve det vanvittig dygtige rock noir-band på scenen. Kellermensch har spillet et hav af udsolgte koncerter, og GAFFA har af flere omgange kvittereret med henholdsvis 5 og 6 stjerner til både udgivelser og koncerter. Fredag den 2. september kommer publikum til at opleve en ”magtdemonstration” og et bevis på dansk rocks høje kvalitet.

 

 

Der er altid én food truck på koncertpladsen hvor du kan hapse lækker street food.

Det er også muligt at forudbestille en lækker tapasbox fra Smag & Smil (dog senest 3 hverdage før koncerten). Tapasboxen får du udleveret i baren når I ankommer. Læs mere under billetkøb.

 

LANDSBYEN ODENSE
Midt i Den Fynske Landsby befinder der sig en lille amfiscene med plads til 2200 gæster. Den lille, hyggelige friluftsscene skaber den perfekte ramme til festlige koncerter, som tusinde mennesker hvert år nyder sammen. Der har været koncerter i Den Fynske Landsby siden 1992 – både med populære, folkelige navne som Kim Larsen, Tina Dickow og Lars Lilholt, men også store internationale navne som Bryan Ferry, Tracy Chapman og Tom Jones har lagt vejen forbi den intime scene. I 2011 gav Bob Dylan intimkoncert til 2.200 heldige fans, og senest har den georgiske sangerinde med den skønne stemme, Katie Melua, stået på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.

Måske er du også interesseret i