Mathilde Falch Band + Malurt

Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr – i Den Fynske Landsby!

Mange danske rockelskere har længe drømt om en gendannelse af MALURT, og i 2020 kører MALURT så endelig bandbussen ud af langtidsparkeringen. MALURT har gennem tiden været lydspor til blod, sved og tårer, store doser romantik og til mange både mørke og lykkelige stunder. Det er tid til at finde cowboyjakken frem igen.

Alle koncerter på forårsturen blev udsolgt på rekordtid – og nu offentliggøres en række eksklusive ekstrakoncerter, hvor vi er så heldige, at MALURT sætter rock på plakaten i Landsbyen.

MALURT ser comeback’et som rendyrket nostalgi. Der er intet nyt under solen – kun alle de gamle sange, hvoraf de fleste ikke har været luftet i årtier. Det handler om gammelt venskab med eventyrlyst – og et band, der brænder max for det.

Når bandet vender tilbage i 2020, er det 40-året for debutalbummet Kold Krig fra 1980. Comeback’et bliver en toptrimmet rockproduktion, der overgår alt, hvad bandet i sin tid var på landevejen med. Vi glæder os især til Kold Krig, Superlove, Mød mig i Mørket, Spøgelser, Black-out, Neonsolen, CPR, Den eneste i Verden, Sort Søndag og Lev stærkt…

MALURTs performance bliver klassisk rock med et punket touch og helt og aldeles uden backtracks og anden fikumdik. Råt og uforfalsket, præcis som dengang i de tidlige 80’ere, hvor MALURT i manges øjne var den ægte vare.

MALURT stiller op i Mød mig i Mørket-formationen, der i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young ved hundreder af sveddryppende koncerter tilbage i ‘82-‘83-‘84 gjorde MALURT til et af landets største rocknavne.

 

Denne koncert er en del af ”Landsbyen” – en række koncerter med danske darlings i sommeren 2020, som du kan opleve til en helt særlig pris!

Live Culture tilbyder koncertpakker, hvor du får mere musik for pengene! Vælg dine favoritter og få rabat!

Pris per billet: 350 kr.

Pakkerne indeholder:
Sølv-pakken: 3 koncerter / 850 kr.
Guld-pakken: 5 koncerter / 1.200 kr.
Platin-pakken: Hele sæsonen / 1.800 kr.
Alle priser er inkl. gebyr.
Obs: Begrænset antal pakker.

Bemærk: Du sammensætter din pakke på www.ticketmaster.dk.

Læs mere her!