Mathilde Falch Band + Malurt

Vi ses i sommeren 2021! Denne koncert er flyttet fra den 14. august 2020 til den 27. august 2021. Det sker på baggrund af forsamlingsforbuddet i forbindelse med covid-19.

 

Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr – i Den Fynske Landsby!

Mange danske rockelskere har længe drømt om en gendannelse af MALURT, og i 2020 kørte MALURT så endelig bandbussen ud af langtidsparkeringen. Alle koncerter på forårsturen blev udsolgt på rekordtid – og nu offentliggøres en række eksklusive ekstrakoncerter, hvor vi er så heldige, at MALURT sætter rock på plakaten i Landsbyen.

MALURT ser comeback’et som rendyrket nostalgi. Der er intet nyt under solen – kun alle de gamle sange, hvoraf de fleste ikke har været luftet i årtier. Det handler om gammelt venskab med eventyrlyst – og et band, der brænder max for det.

Når bandet vender tilbage, er det 40-året for debutalbummet Kold Krig fra 1980. Comeback’et bliver en toptrimmet rockproduktion, der overgår alt, hvad bandet i sin tid var på landevejen med. Vi glæder os især til Kold Krig, Superlove, Mød mig i Mørket, Spøgelser, Black-out, Neonsolen, CPR, Den eneste i Verden, Sort Søndag og Lev stærkt…

MALURT stiller op i Mød mig i Mørket-formationen, der i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young ved hundreder af sveddryppende koncerter tilbage i ‘82-‘83-‘84 gjorde MALURT til et af landets største rocknavne.

Skønne Mathilde Falch og band varmer op for Malurt! Mathilde Falch er en unik historiefortæller, der ikke lægger fingrene imellem. Det er rå energi og stor autenticitet. Oplev en koncert fyldt med spilleglæde, nærvær, humor og enormt gode sange. Og så er det første gang, at far og datter står på samme scene samme aften med band.

Der er høj energi og rock på plakaten, når du kan opleve Malurt og Mathilde Falch Band i Landsbyen!

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.