Michael Falch & Dét Band + Mathilde Falch

Vi ses i sommeren 2021! Denne koncert er flyttet fra den 14. august 2020 til den 27. august 2021. Det sker på baggrund af forsamlingsforbuddet i forbindelse med covid-19.

Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt.

Coronaen udsatte hans store reunion-turné med MALURT, men har i stedet givet mulighed for at skrive hans nye soloalbum -hans smukkeste nogensinde -forlyder det,

og med DÉT BAND omkring sig tager han forskud på foråret når han gæster Magasinet d. 4. februar 2021.

Skønne Mathilde Falch og band varmer op for ! Mathilde Falch er en unik historiefortæller, der ikke lægger fingrene imellem. Det er rå energi og stor autenticitet. Oplev en koncert fyldt med spilleglæde, nærvær, humor og enormt gode sange. Og så er det første gang, at far og datter står på samme scene samme aften med band.

Der er høj energi og rock på plakaten, når du kan opleve både Peter Falch og Mathilde Falch Band i Landsbyen!

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.