fbpx

Mark Le Fêvre “HELDIG”

Mark Le Fêvre

HELDIG – nyt One-man show!

 

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: “At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af!. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fandet på væggen.

Idéen til det nye One-man show HELDIG tog faktisk sit udspring i Mark Le Fêvres første One-man show, BØVL, hvor han arbejdede med moralen:”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelig”.

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på TV, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft. “Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye shoq. 2: Jeg tør fademe ikke have en stor morale med” – siger en i øvrigt fit-for-fight Mark Le Fêvre.

 

Juristen og Mark Le Févre … Lyt med 

 

Mark Le Févre er glad for hans kæreste… han elsker deres hund… Lyt med 

HUSK: Du har altid BILLETGARANTI til arrangementer med Live Culture – det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis dit arrangement flyttes eller aflyses.

HUSK OGSÅ: Din sikkerhed er vores højeste prioritet – derfor kan du trygt tage til arrangementer med Live Culture. Vi følger alle regeringens retningslinjer, der sikrer, at du får en fantastisk live-oplevelse under trygge forhold.

UDSOLGT