fbpx

MGP GALLA SHOW 2021

Er familiens yngste hardcore MGP-fans? Så må I ikke gå glip af MGP Galla Show 2021!

Jyske Bank Arena bliver ramt af et brag af en fest fyldt med sang, musik og dans, når MGP Galla Show løber af stablen lørdag den 11. september 2021.

Traditionen tro kan de mange MGP-fans glæde sig til et gensyn med de populære sange live fra scenen, når årets dygtige MGP-finalister giver koncert i Jyske Bank Arena i Odense. Højtelskede Sofie Østergaard er vært – så der er garanti for spas, løjer og en kæmpe fest.

En kæmpe oplevelse for de små – og store!
Blandt et stærkt felt af talentfulde artister blev vinderen af MGP 2021 kåret 27. februar – og til september er deltagerne igen klar til at drage ud og optræde sammen til en række børnekoncerter krydret med fantastiske sange, musik, dans og glade børn – både på og foran scenen.

Glæd dig til at opleve blandt andre Emilie med sangen Ikke som de andre piger, Tinke & The Winkies med Regnbuer og Superbrothers med deres sang Vi vil ha’ lov! Og som en helt særlig bonus kan du også opleve Liva og Julie fra MGP 2020!

MGP Galla Show 2021 præsenterer:

Emilie – Ikke som de andre piger

Tinke & The Winkies – Regnbuer

Superbrothers – Vi vil ha’ lov

Justin Le – Lægger planer

Alva & Noemi – Følg dine drømme

Adede – Inden i mig

Liva – Ingen plan b

Julie – Stjernen i det blå

Fælles MGP-performance – Pinlig (Bubble Girls)

Fælles MGP-performance – Jeg tror på kærlighed (Mikkel)

Bemærk: Vi tager forbehold for, at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd.

Der vil være et stort dansegulv foran scenen, og der er mulighed for at sidde ned på unummererede pladser på tribunen.

Få billetter

Måske er du også interesseret i