fbpx

MGP Galla Show

MGP Galla Show – et vaskeægte familieevent i ODEON

 

MGP Galla Show Odense 2023 

 

Årets største fest for hele familien er tilbage! Og her er DU selvfølgelig også inviteret. De otte MGP-finalister spiller deres ørehængende hits, som bliver svære at få ud af hovedet igen. Årets show bliver alt andet end kedeligt. Det bliver festligt, det bliver farverigt og fuldstændig fantastisk.

 

Kom med til børnenes MGP, når børnestjernerne rejser rundt i landet med deres Galla Show. MGP Galla Show afholdes i år i ODEON lørdag formiddag.
Vi gør opmærksom på at det IKKE er TV-showet – det er MGP 2023 Galla Show.

 

Traditionen tro tager de dygtige og talentfulde deltagere på tourné og optræder sammen til en række fantastiske koncerter over hele landet. Odense er igen på tourplanen, de besøger os lørdag den 25/3.

 

Vi garanterer en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen. Det vil også være muligt at få en autograf af deltagerne efter showet i foyéen.

 

Der vil være et stort dansegulv foran scenen. Alle billetter er unummererede pladser. Balkonerne er åbne og pladser er efter først-til-mølle.

 

Se- eller gense showet i Odense 2022

Bemærk: Vi tager forbehold for, at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd.

 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.