Michael Falch og Lis Sørensen

Til sommer er MICHAEL FALCH OG DÉT BAND og Lis Sørensen på landevejene, og du kan opleve dem til en dobbeltkoncert i Den Fynske Landsby den 22. juni 2018.

Med sin medvirken i dette års udgave af Toppen af Poppen og med ungdomserindringerne ’Til grænsen’, som Gyldendal udsendte i oktober, har Michael Falch nu lige så meget gang i karrieren som i sin vilde ungdom i MALURT tilbage i 80´erne..

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre! Den garvede rocksanger har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring. Hans seneste skamroste og prisbelønnede album, ’Pludselig Alting Samtidig’ bevægede sig ud i en meget moderne sound, og også et yngre publikum opdager veteranen Michael Falch i disse år.

 

Aftenen byder desuden på en sangerinde, som virkelig skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Vi ses til en forrygende aften – rigtig go’ fornøjelse!

Måske er du også interesseret i