fbpx

The Minds of 99 – Infinity Action tour + TOBIAS RAHIM + Eloq

The Minds of 99  + Tobias Rahim + Eloq

Arena Tour – den 16. april i Odense

The Minds of 99 offentliggør support til ‘Infinity Action Touren’ i april

The Minds of 99’s publikum har savnet livemusikken, og det ses også på billetsalget hvor mere end 70.000 allerede har købt billet. Koncerterne i Aalborg, Odense og de 3xAarhus er for længst udsolgte.

Den 16. april når The Minds of 99 spiller deres hidtil største arenatour i Odense, giver de plads til en af landets mest spændende nye artist, nemlig Tobias Rahim der åbner koncerterne, som support til udvalgte koncerter.

**TOBIAS RAHIM:

Tobias Rahim åbner festen begge aftener i København samt i Herning og Odense, og den sidste af de tre koncerter i Aarhus. Med udsolgte koncerter, millioner af streams og uundgåelige radiohits blev 2021 året, hvor Danmark for alvor forelskede sig i Tobias Rahims forførende lyrik, euforiske lyd og fængslende visuelle univers i form af kæmpehittet ”STOR MAND” (feat. Andreas Odbjerg). På trods af at have ligget #1 på Spotify i over 100 dage, #1 på radio i fem uger i træk, #1 danske radiohit i elleve uger, 14 uger som #1 på den danske hitliste, vundet årets danske hit til Zulu Awards og gået 2x platin, blev førnævnte “Stor Mand”, endelig overgået i sidste uge. Den blev nemlig overhalet af Tobias’ nyeste single “Muckibar”, og de to sange ligger nu som #1 og #2.

 

Lørdag den 11/9-21, trådte fem venner i The Minds of 99 ind på Danmarks største scene, efter 2 års ventetid kunne de endelig afholde deres udsolgte koncert i Parken. Det er kun sket en enkelt gang før, at et dansk band har fyldt nationalarenaen, og det bliver første gang i historien, at et dansksproget band opnår denne imponerende bedrift. The Minds of 99 vandt årets danske live navn ved DMA-2021 for deres preformance i Parken. Nu tager de på deres hidtil største arenatour, de kommer naturligvis forbi Odense. Det er lørdag den 16. april i Jyske Bank Arena, Odense.

 

Det er de færreste danske bands der har været på en rejse, som The Minds of 99. De har formået at blive et af landets største navne uden at have været nummer 1 på hverken streaming eller radiohitlister. Det er i høj grad deres evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser, der gør, at de er nået langt ud i alle kroge af Danmark. Infinity Action Tour besøger flere af landets største byer og er den største tour i bandets historie.

 

Udsolgt

BURGER & BAJERE AD LIBITUM

Burger & Bajere ad libitum

Spark jeres aften i gang med en pivfræk M99-burger og fri øl, vin og vand under spisningen.

Burgeren er oldschool deluxe af de bedste råvarer. Her får du 200g kvalitetsbøf i briochebolle smurt med aioli og ketchup, økologisk hjertesalat, rødløg, bøftomat, hjemmesylt og lagret cheddar, serveret med en stak ovnbagte kartoffelbåde med skræl og diverse dips.

Pris: 385 kr. pr. person.

Velbekomme – og go’ koncert!