fbpx

NIELS HAUSGAARD 2023 ”THE DANISH DANE”

NY KONCERTDATO Vi må desværre flytte det planlagte show med Niels Hausgaard ”The Danish Dane” til en ny dato. Niels Hausgaard har pådraget sig en voldsom lungebetændelse. I den forbindelse har han desværre mistet stemmen for en stund. Koncerten den 18. marts i Jyske Bank Arena, Odense udsættes til den 3. maj, samme sted. Din nuværende billet gælder til det nye show den 3. maj. Se yderligere info i e-mailen fra Ticketmaster der udsendes den 13. marts til alle billetkøbere.

NIELS HAUSGAARD VENDER TILBAGE I 2023

Siden ca. 1971 har Niels Hausgaard underholdt danskerne uanset, hvor i Verden de kom fra. Nu rejser han ud på sin turné nr. ??

Han møder tit spørgsmålet: Hvor længe vil du fortsætte?
Til publikum ikke gider mere” siger han, “eller til jeg blir så gammel, så jeg er ufrivilligt morsom

Materiale er der nok af, mener Hausgaard, og det vil der altid være.
Han ved godt, at det for mange er svært at acceptere, men vi er nu engang hinandens klovner. Det holder aldrig op. Dybt alvorlige og foruroligende sager i vores samfund blander sig med det morsomme og direkte latterlige. Niels viger ikke udenom nogle af delene. Han arbejder med det, han kalder “vores fælles skæbne.”

Hvor har vi grædt og grinet af det gennem årene.

Med på scenen har han Martin Schack. De mødtes tilfældigt i Ribe august 21. Martin kan det hele på sine keyboards. Hans hang til jazz fornægter sig dog ikke. Mange kalder det “smukt” at høre Martins elegante håndtering af den musikalsk set ret udisciplinerede Hausgaard.

 

NY DATO

Nyd en dejlig middag på Restaurant Fionie

Restaurant Fionie finder du lige ved siden af Jyske Bank Arena, Odense.